ZAŠTO SU OLI & CAROL GLODALICE TAKO POSEBNE?

Pre nego što smo ovaj sjajan brend rešili da uvrstimo u PurityBox asortiman i postanemo distributeri, istraživali smo zašto su ove glodalice ovako popularne kod beba širom sveta?

Ono što smo otkrili dosta nam se dopalo i postali smo veliki fanovi ovog španskog porodičnog brenda, a znamo da će to biti slučaj i sa vama nakon što saznate više o njima!

 

OD ČEGA SE PRAVE OLI & CAROL GLODALICE?

Glodalice i zvečke se prave od 100% prirodne gume ekstrahovane iz drveća Hevea iz Malezije i farbaju se ručno prirodnim pigmentima. Sve sirovine su potpuno bezbedne i sertifikovane kako bi se osigurala bezbednost dece. Koriste se kao glodalice za zube, igračke za kupanje, senzorne igračke, pa čak i kao ukrasni predmeti!

 

NA KOJI NAČIN OVE GLODALICE POMAŽU KOD BOLNIH ZUBIĆA?

Glodalice su ručno rađene jedna po jedna i pune su detalja i boja. Njihova tekstura i materijal su savršeni za period nicanja zuba. Prirodna guma je odlična za umirivanje desni, a bebe će osetiti olakšanje u dodiru sa mekim materijalom i zabavnim oblicima.

 

DA LI JE SIGURNO KORISTITI OVE GLODALICE U VODI?

Oli & Carol proizvodi su savršeni za plutanje u kadi, bazenu ili na plaži jer su svi do jednog napravljeni u jednom komadu bez rupa.

 

NA KOJI NAČIN OLI & CAROL GLODALICE SLUŽE ZA EDUKACIJU BEBA?

Sa ovim glodalicama bebe će lako otkriti osnovne boje, teksture i oblike oko sebe. Glodalice će im pomoći da razviju svoje prve motoričke veštine.

 

PROMOCIJA ZDRAVOG NAČINA ŽIVOTA OD PRVOG DANA

Iza svakog dizajna krije se smislena i edukativna poruka bebama i deci. Sa kolekcijom voća i povrća, Oli & Carol žele da upoznaju najmlađe sa zdravim načinom života. Teksture i realističan dizajn svake voćke učiniće da ih deca kasnije povežu sa pravim voćem ili povrćem što su više u kontaktu sa njima. Glodalice će biti prvi korak da deca slede zdrave navike tokom odrastanja - na zabavan način.

 

DA LI JE BOJA KOJA SE KORISTI SIGURNA ZA BEBE?

Boja koju Oli & Carol koriste za osnovnu boju gume kao i za boju premaza su pigmenti na bazi vode pomešani sa biljnim pigmentima i gumom. Za osnovnu boju, pigmenti se ubrizgavaju u kalup i ne postoji mogućnost „skidanja“ boje.

Posle duže upotrebe može se desiti da boja izbledi sa detalja. To nikako nije nešto o čemu treba da brinete jer su boje netoksične i bezbedne za bebe.

 

A ŠTETNE MATERIJE?

Sve Oli & Carol glodalice su potpuno bezbedne za decu i netoksične. Poseduju EN71, ASTM i Reach sertifikate. Bez PVC, BPA, ftalata, nitrozamina i bisfenola.

 

ZAŠTO SU OVE IGRAČKE VIŠE OD IGRAČAKA?

Oli&Carol žele da ponude više od igračaka. Svakom kolekcijom žele da prenesu moćnu poruku svojoj zajednici. Sa glodalicama Voće i Povrće, uvode decu u zdrav način života. Sa kolekcijom H2Origami, doniraju deo sredstava organizaciji Oceana koja čisti okeane širom sveta. Svaka mala akcija se računa, a misija osnivačica Olimpije i Karoline je da ovakav način razmišljanja i kupovine bude sastavni deo porodica širom sveta.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja