NAÏF to meet you – kozmetika za decu i bebe koja je dobra i za planetu!

Ova kozmetika nastala je 2013. kao odgovor tržištu na nedostatak dovoljno dobrih, a pristupačnih proizvoda za negu beba i dece. Ne samo da su štetni sastojci u tradicionalnoj kozmetici s početka 21. veka upitni za decu, isti ti sastojci ostavljaju neizbrisiv trag na našoj planeti. Od samih sirovina koje se koriste u produkciji kozmetičkih proizvoda, do neadekvatnih pakovanja – sve se računa.

 

 

JEDNOSTAVNOST

U Naif proizvodima možete pronaći sastojke poput lanenog ulja, ulja pamuka, ulja avokada i ekstrakt paradajza, ali i cinkoksid i kokosovo ulje. Mineralna ulja, mikroplastika i SLES? Nema toga! Nisu potrebni ni našoj koži, a ni planeti

 

 

BUDITE BEZ BRIGE

Naif filozofija je jednostavna: čini dobro. Šta to znači? Proizvodi sigurni za bebe i planetu. U želji da ostave svet boljim za sledeću generaciju, velika pažnja se posvećuje svim detaljima u produkciji.

Ova kozmetika ima i B-Corp sertifikat i time se ponose. To znači da je Naif posvećen stvaranju boljeg sveta kada je u pitanju društveni uticaj, odgovornost, transparentnost i održivost.

Sva ambalaža je takođe plastic free. Zajedno sa Fondacijom Plastic Soup, Naif doprinosi podizanju svesti o štetnom uticaju plastike na prirodu.

 

 

POVRH SVEGA – KVALITET

Kada se spremate za dolazak bebe zgodno je imati osnovne proizvode za negu novorođenčeta spremne kod kuće. To uključuje maramice bez plastike, kremu za pelensku regiju, nežno ulje za kupanje ili blagi gel za kupanje. Kako beba raste, proširite kolekciju dodatkom prirodnog šampona za bebe ili penom za kupanje.

 

Znamo da ćete se zaljubiti u Naif – istražite sve proizvode na našem sajtu puritybox.rs

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja