Nobodinoz Pure linija proizvoda

Nobodinoz voli proizvode koji mogu da traju. Pure linija nameštaja vam nudi najbolju kombinaciju stila, održivosti, sigurnosti i udobnosti. 

Pure krevetac

Pure krevetac pruža vašim najmlađima prijatne snove. Karakteriše ga jednostavan dizajn i prirodni materijali. Izrađen je od punog američkog hrasta, koji je tretiran na ekološki prihvatljiv način i ne sadrži štetne boje ni lakove.


Ugaoni dizajn upotpunjuju sužene nogare u stilu pedesetih godina, stvarajući harmoničan izgled. Zahvaljujući vanvremenskom dizajnu i visokokvalitetnoj izradi, krevetac se može preneti i na druge generacije.

Po potrebi, visoki rešetkasti deo može se zameniti niskim rešetkastim delom pa se krevetac vrlo jednostavno može biti pretvoren u krevet za juniore.

Naš savet: kako deca brzo rastu, kupite nadogradiv dodatak odmah kako biste transformisali krevetac kada za to dođe vreme.

Pure komoda

Pure predstavlja najbolju kombinaciju stila, trajanja, sigurnosti i udobnosti. Pure komoda je elegantan komad nameštaja koji može pronaći svoje mesto kako u dečijoj sobi, tako i u dnevnoj sobi ili hodniku. Izrađena od hrasta, stvara prirodnu i toplu atmosferu u prostoriji i izuzetno je prostrana zahvaljujući svoje četiri fioke.

 

Komoda se lako sastavlja i sadrži šine sa sistemom sigurnog zatvaranja. Kada se postavi u dečjoj sobi, komoda bi trebalo da bude pričvršćena za zid radi bezbednosti za šta na zadnjoj strani komode postoji sistem.

 

Dodatak za presvlačenje bebe

Sa ovim dodatkom, Pure komoda se lako može transformisati u elegantan sto za presvlačenje.

Zahvaljujući hrastu od kog je izrađen i visokim ivicama, beba će ležati sigurno u toku presvlačenja bez rizika od prevrtanja. Dodatak može biti nežno obložen odgovarajućim dušekom.

 

Sve Nobodinoz proizvode potražite na puritybox.rs

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja