LORENA CANALS: prvi pravi tepisi koje možete opušteno prati u veš mašini kod kuće

Lorena Canals brend novitet je u PurityBox porodici! Sve naše brendove biramo pažljivo jer želimo da se svi do jednog uklapaju u naše vrednosti i uverenja, a ovaj brend ispunjava sve uslove!

 

KAKO SE RODILA IDEJA?

Lorena Canals kreatorka je koncepta tepiha koji se može prati.

Priča počinje par decenija ranije kada je dizajnerka želela da kupi tepih za ćerkinu sobu, a tražila je neki koji može samostalno oprati kod kuće. Otkrila je da ova vrsta tepiha ne postoji na tržištu i odlučila je da zauzme ovu nišu dizajniranjem i proizvodnjom sopstvenih tepiha koji se mogu prati u veš mašini.

Lorena Canals tepisi koji se mogu prati dolaze u različitim stilovima, bojama, oblicima i veličinama. Oni mogu ukrasiti celu vašu kuću, od dnevne, dečije sobe, do kuhinje, pa čak i kupatila.

 

LIFE HAPPENS!

Svi ovi tepisi mogu se lako oprati kod kuće, zahvaljujući kvalitetu njihovih prirodnih vlakana. Idealni su za svakodnevnu upotrebu, za domove sa decom i kućnim ljubimcima, jer vam omogućavaju da lako uklonite svaku mrlju jednostavnim startovanjem mašine za pranje veša.

Jesi li prosuo sok? Nema problema. Fleke od čokolade? Nema problema. Ovi tepisi pored toga što su lepi, čine život lakšim.

 

MNOGO VIŠE OD TEPIHA

Priča ovog brenda kreće od tepiha ali se tu ne završava.

Danas u svom asortimanu imaju i mnoštvo aksesoara koji čine porodični život lepšim i lakšim. Na PurityBoxu moći ćete pored tepiha da kupirte i dekoraciju, korpe, igračke, jastuke i još mnogo toga sa potpisom Lorena Canals.

 

Uskoro dostupno na kupovinu na puritybox.rs

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja