Vreme je za igru na stomaku!

Igra na stomaku je ključna da bebe razviju i ojačaju mišiće koji su im potrebni za guranje, okretanje i puzanje. A da bi to vreme vežbanja bilo još zabavnije, nabavite nekoliko zanimljivih igračaka koje su predviđene upravo za igru na trbuhu.

Croco tummy time jastuk

Sa glodalicom i prstenovima ublažavanje nadraženih desni, malim ogledalom, oznakama, zvučnim pucketanjem i treperenjem stomaka krokodila... Postoji toooliko aktivnosti koje treba istražiti.

Aktivna igračka dizajnirana je sa mnogobrojnim senzornim karakteristikama kako bi ohrabrila vašu bebu da se igra i uživa dok leži na stomačiću.

Elphee aktivno podno ogledalo

Mališani su veoma zaintrigirani svojim odrazom, što čini podno ogledalo idealnim za ohrabrivanje beba dok još uvek uživaju na stomaku.

Podno aktivno ogledalo Elphee dizajnirano je s mnogim senzornim karakteristikama poput šarenih oznaka, teksturom koja je pogodna za razvijanje čula dodira, i zvukova zveckanja - što je odlično za malene oči i prste koji istražuju.

Mekana podloga za igranje

Za toliko vremena na malom trbuhu zaista treba udobna podloga. Done by Deer mekana podloga za igranje sa sleepy prijateljima je idealna za vreme igranja i odlična je podloga za aktivne gimnastike za mališane.

Dve funkcionalne vrpce sa strane drže igračke u blizini – što je čini savršenom za vežbe na stomačiću. Podlogu lako možete saviti, poneti ili odložiti.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja