Idemo u šetnju sa Deer prijateljima

Ohrabrite svoje mališane da načine korak!

Deca naprosto obožavaju pull along igračke. Odlične su za razvijanje motoričkih sposobnosti, a ljupki Deer prijatelji pružaju veliku podršku prilikom prvih koraka.

Čak i pre nego što savladaju prve korake, mališani će obožavati da se igraju sa svojim pull along prijateljima. Toliko je zabavno povući vrpcu i videti kako ti najbolji prijatelj kreće u susret.

A kada se usprave i hrabro zakorače u svet, poll along igračke im pomažu da bolje održe ravnotežu i da razviju veštine za koordinaciju. U svim tim avanturama koje slede, Deer prijatelji će podstaći nezavisnost i pružiti vašim mališanima podršku koja im je potrebna za kretanje i istraživanje.

1, 2, 3 let's go

Pull along Raffi i Elphee igračke su veoma mekani i dragi prijatelji. Simpatična slonica i žirafica su uvek spremne za šetnju s vašim mališanima. Pomaže im i hrabri ih na prve samostalne korake.

Elphee i Raffi se mogu odvojiti od kolica i dati vam zagrljaje kada je vreme za spavanje.

Poređaj oblike i povedi Croco u šetnju

Sortirajte oblike i slažite ih u stomačiću ljupkog krokodila. A zatim prošetajte - Croco voli vidi razna mesta.

Povucite vrpcu i Croco će dati svoja tri oblika za novu rundu. Ovaj sjajan set naučiće mališane da prepoznaju boje i oblike, ali i da istovremeno razvijaju koncentraciju i koordinaciju između ruku i očiju.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja