Rastemo zajedno!

Savršen dečiji enterijer bi trebao da raste uporedo sa vašim mališanima. Sve počinje sa udobnim kutkom za spavanje i presvlačenje postepeno se menjajući u prostor ispunjen igračkama i stvarima sa kojima upoznajemo kako svet funkcioniše. 

Dečija soba bi trebalo da bude mesto gde su nameštaj i stvari za bebu praktični, bezbedni, zabavni, ali da prate potrebe deteta u zavisnosti od uzrasta. 

Nagrađivani Done by Deer dečiji nameštaj

Inspirisani izradom iz 50-tih i 60-tih godina prošlog veka, Done by Deer Little interiors linija nameštaja kombinuje ono najbolje iz prošlosti sa modernom skandinavskom estetikom i zahtevima današnjice koji se odnose na sigurnost.

Done by Deer krevetac se prilagođava potrebama i razvoju vašeg deteta i služiće vas sve do uzrasta todlera. Visina može da se podešava na niže i više, pa je pogodan za novorođenčad i aktivne bebe. Ugodno, poznato i sigurno okruženje je proveren recept za dobar san. 

Prednja ograda se može ukloniti i zameniti sa Done by Deer zaštitnom daskom za krevetac i tako ćete dobiti udoban krevet za todlere ili sofu na kojoj ćete uživati sa svojim detetom.

Presvlačenje nikad nije bilo lakše

Funkcionalan prostor za presvlačenje je ključan u prvim danima sa bebom, jer je to mesto gde ćete provoditi dosta vremena. Done by Deer komoda sa dodatkom za presvlačenje je savršen partner u ovim trenucima. Sve na dohvat ruke!

Dodajte nekoliko praktičnih kutija i korpi za odlaganje u ove zgodne pregrade i sve će imati svoje mesto. Kada se pelene prerastu, samo skinite dodatak, a komodu ispunite igračkama, knjigama i drugim omiljenim stvarčicama.

Stavite na komodu ili na zidove praktične police za sitne stvari koje bi takođe uvek trebale biti na dohvat ruke. 

Neka se mališani zabavljuju čak i za vreme presvlačenja. Muzička vrteška pruža savršeno senzorsko iskustvo, lako se kači bilo gde i zabaviće te znatiželjne okice dok ih presvlačite. 

A sad pravimo mesta za igru!

Postepeno, bebeća soba postaje igralište gde deca počinju da istražuju svet oko sebe. Veliki izbor Done by Deer aktivnih igračaka će probuditi njihovu maštu, zabaviti ih, ali i stimulisati njihova čula i podržati pravilan mentalan i fizički razvoj.

U širokom asortimanu igračaka, na svakom koraku pronaći ćete Deer prijatelje koji su uvek spremni da se pridruže zabavi, daju velikodušne zagrljaje, budu uz vas dok tonete u san... 

Učinite vreme igre ugodnim i bezbednim mestom uz mekano gnezdašce i activity gym

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja