Vodič za poklone: Proizvodi koje svaki roditelj treba da ima

Pronaći bezbedno i udobno mesto za novorođenu bebu nije lako. Postoje brojni rizici kojih se moramo paziti. Treba voditi računa o preprekama za disanje, toksičnim materijalima i hemikalijama koje bebinu već osetljivu kožu čine još osetljivijom. A tu je i najbitniji faktor: činjenica da beba ne može da bude mirna.

Ukoliko želite da vaša beba bude uvek blizu vas a stalno se pokrećete, sigurno vam je teško da žonglirate svim tim faktorima. Međutim, postoji nešto što će vam pomoći. Done by Deer Dreamy Dots gnezdašce u kombinaciji sa Done by Deer Tiny Tropics aktivnom gimnastikom odličan su način da svojoj bebi date zanimaciju dok vi radite, jedete, istežete se, razmišljate, ili ćaskate sa prijateljicama. Ova genijalna kombinacija dopušta vam da svoju bebu spustite bilo gde i bilo kada, znajući da joj je udobno i lepo.

Tiny Tropics gnezdo ima duboke ivice i madrac od pene, što vašoj bebi pruža veliku stabilnost i udobnost i sprečava je da se prevrne. Podloga za igranje sjajna je za vreme na stomaku kada beba malo poraste. Podloga za igranje u kombinaciji sa aktivnom gimnastikom odličan je način da mališana navedete da počne da maše ručicama i nožicama, kao i da hvata predmete.

Još jedna dobra stvar jeste to što se navlaka za gnezdašce može prati u mašini, dok se dušek pere ručno. Podloga za igranje i igračke se takođe mogu prati u mašini, a svod i ogledalo se održavaju tako što se brišu vlažnom krpom. Pored toga, svi navedeni proizvodi su izuzetno kvalitetni i dugotrajni, što ih čini savršenim izborom za novogodišnji poklon!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja