Šta pokloniti bebama za njihovu prvu Novu godinu i Božić?

Ništa nije tako posebno kao Nova godina i Božić sa novorođenom bebom.

Bez obzira na to da li je beba stara 12 nedelja ili 12 meseci, kada vidite kako novogodišnje lampice svetlucaju u njihovim radoznalim i zapanjenim okicama, ne možete ostati ravnodušni. Svakom detetu su prva Nova godina i Božić zaista posebni, i vredi potruditi se da je učinite naročito lepom i zabavnom.

Pre svega, Novu godinu i Božić treba proslavljati uz prisustvo porodice i prijatelja. Time svoje dete učite pravim vrednostima i pokazujete mu šta su to ljubav i zahvalnost. Nova godina zapravo predstavlja kraj jedne godine i tada je vreme da svoje mališane naučite da se osvrnu na prošlost i da neguju uspomene.

Međutim, kada je u pitanju kupovina za bebu, to može biti nezgodno, naročito za one koji još uvek nemaju decu i koji nisu sigurni šta je prikladno za taj uzrast.

 

Kako odabrati prikladan poklon?

Iako se čini da se bebe najviše oduševe ukrasnim papirom u koji je poklon umotan, pažljivo odabrani pokloni zapravo postaju deo porodice i prenose se sa generacije na generaciju, što je zaista najbitnije. Ukoliko sada pažljivo odaberete poklon, pružićete porodici nešto čime će se deca igrati godinama, a ne mesecima. Još jedna dobra strana biranja poklona jeste to što će vam odvratiti misli od pripreme novogodišnje gozbe.

 

Ideje za bebin prvi novogodišnji i božićni poklon

Ovde ćete pronaći naše ideje za bebin prvi novogodišnji i božićni poklon, pravo iz našeg asortimana!

 

Sophie la girafe Silhouette rings glodalice

 

Napravljene su od 100% prirodne gume i polutvrdog drveta.

  • 2 različite tvrdoće koje pomažu u umirivanju bebinih desni
  • Jednostavne za glodanje zahvaljujući oblikovanim ušima i rogovima

 

Elodie Details Alcantara mazilica

Elodie Details Snuggle drugari su napravljeni isključivo od prirodnih pamučnih vlakana, sa posebnom pažnjom na male dekorativne detalje. Oni su saosećajni drugari sa jedinstvenim karakterima i svi nestrpljivo čekaju da postanu pouzdani prijatelji svom novom vlasniku.

 

    Done by Deer Sea Friends podloga za igranje

    Mališani mogu udobno ležati na mekanoj podlozi u obliku ribice i zabaviti se sa morskim prijateljima i mnogim senzornim aktivnostima.

    Mogu pružiti ruku i otkriti pucketave zvukove meduze Jelly, čuti slatki zvuk kita po imenu Wally i pronaći malu ribu skrivenu ispod peraja pufnaste ribe Puffee. Mogu se zabaviti istražujući odsjaje u ogledalu za bebe, a sve igračke se lako pomeraju oko lukova.

     

    Elodie Details Hazy Jade Max peškir sa kapuljačom

    Nakon kupanja, umotajte svoje mališane u ovaj predivan peškir sa kapuljačom koji predstavlja savršen spoj funkcionalnosti i komfora.

    Peškir je izrađen od visokokvalitetnog frotira sa jedne strane, i luksuzno mekanog velura sa druge strane. Pažljivo odabrani detalji podižu slatkoću na potpuno novi nivo.

     

    Konges Sløjd silikonske portikle Lemon/Almond

    Ova silikonska portikla savršena je za vreme hranjenja. Ima praktičan džep za hvatanje mrva. Veoma je jednostavna za održavanje, samo je operite u vrućoj vodi sa sapunom (ne koristiti hemikalije). Može se prati u mašini za sudove.

    Dolazi u setu od 2 portikle.

     

    Done by Deer Peekaboo prvi obrok

    Peekaboo set za prvi obrok dizajniran je da izazove radoznalost malih izjelica. Elphee, Raffi i Wally proviruju iz posuđa - čineći obrok dodatno zabavnim delom dana. Set savršene veličine za učenje samohranjenja.

     

    Elodie Details Alcantara zimska kapica

    Elodie nam donosi sjajne vintage kapice! Očaravajuća kombinacija retro dizajna bebi šešira sa svom udobnošću i funkcionalnošću modernih materijala. Ova zimska kapa napravljena je ručno i obložena je neverovatno mekom tkaninom, a površinski materijal je napravljen od 100% prirodnih pamučnih vlakana. Kaiš na bradi osigurava da kapica ostane na mestu.  

     

    Garbo&Friends muslin pelena Blackberry, 3 kom

    Ove pelene su napravljene od pamučnog muslina koji je čvrsto utkan najfinijim predivom, što ih čini mekim i laganim, ali i izdržljivim. Set uključuje jednu pelenu sa sitnim detaljima i dve jednobojne pelene. 

    Savršene su za zaštitu vaše odeće tokom dojenja i za bebino bljuckanje posle obroka.

     

    Konges Sløjd rukavice Lemon Brown

    Ove rukavice za sneg grejaće ruke i prste vašeg mališana tokom hladnih dana - savršene za snežne dane kada odlučite da pravite Sneška.

    Napravljene su od 100% poliestera sa BIONIC-FINISH® ECO premazom, imaju OEKO-TEKS® Standard 100 pamučnu i THERMOLITE® postavu.

    Ostavi komentar

    Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja