Jednostavno najbolje portikle

Kada su mališani u pitanju, portikle su jedan od najpotrebnijih proizvoda u svakom domaćinstvu. Elodie Details proizvodi i usavršava različite vrste portikli više od 15 godina i nećete pronaći druge koje imaju toliko benefita i pametnih funkcija. U nastavku pročitajte malo više o njima i izaberite svoj omiljeni dizajn. Garantujemo da nećete biti razočarani.

 

Klasična portikla

Ova klasična portikla je sve samo ne tradicionalna. Savršeno štiti garderobu i prava je zabava za decu koja je nose i roditeljima koji ih imaju pri ruci. Samo ih isperite ili prebrišite nakon svake upotrebe i osušiće se kroz par minuta, biće spremna za ponovno korišćenje.

 

Materijal je sertifikovan prema Oeko-Tex 100 standardu za bebe, a opet fleke ne nastaju tako lako i savršeno prijanja uz telo bez peglanja. Široki kroj pokriva oba ramena i grudi, a fleksibilni džep sa prednje strane će uhvatiti svako prisipanje i mrvice, što znači manje čišćenja nakon obroka. Portikla se lako pričvršćuje oko vrata sa velikom i mekanom čičak trakom koja čini da se portikla lako podešava.

 

Dry portikla

Kažite zbogom beskrajnim presvlačenjima i pozdravite slatki okovratnik koji je sve to učinio mogućim. Elodie Details dry portikle su portikle otporne na balavljenje, napravljene od duplog sloja pamuka, sa genijalnom vodootpornom membranom izmedju slojeva, što ih čini veoma efikasnim i upijajućim, a opet mogu se prati u veš mašini za jednostavno održavanje.

 

Dizajnirane su da spreče da se odeća beba koje balave navlaži i da im bude neugodna, već samo po potrebi promenite portiklu. Idealne su kada krenu zubići i prosto ih ne možete imati previše.

 

Portikle sa dugim rukavima

Produžena verzija klasične portikle je portikla sa dugim rukavima koja sprečava bilo kakvu potrebu za promenom majice nakon obroka. Oblačenje i skidanje portikle ne može biti jednostavnije zbog mekane čičak trake koju ima na ledjima.

Elodie Details Autumn Rose portikla sa dugim rukavima

Mi uvek podržavamo istraživanje i otkrivanje, a uz to i pravljenje nereda, kao način učenja i zabave. Dok to rade, portikla sa dugim rukavima može biti odlična zaštita za male slikare, baštovane ili kuvare. Prigrlite i uživajte u neredu!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja