Here comes the sun

Nova kolekcija inspirisana Boho estetikom donosi nam svima omiljene šešire za sunce sa zaštitom od sunca SPF 30. Novi dezen „Pastel braids “ je dezen koji ćete želeti da ponesete na plažu i koji će se sigurno uklopiti u vaš porodični letnji stil! Tu su i preslatki mali pončo peškiri za kupanje i ogrtači za sa resicama i mašnama, potpuno nova prostirka za piknik za zabavu na otvorenom, i nove dude i kopče u smelim i sunčanim dezenima.

 

Bademantili, pončo peškiri i peškiri sa kapuljačom

Predstavljamo vam nove dodatke Elodie asortimanu praktičnih ali lepih dodataka za kupanje. Opušteni pončo koji omogućava neometano kretanje, ali ostaje na mestu tokom igranja, kao i luksuzni ogrtač od pamučnog frotira i velura, savršen za ušuškavanje nakon kupanja. U novom Elodie asortimanu su i peškiri sa kapuljačom, pogodni za najmlađe, a mogu vam poslužiti i kao pokrivač za plažu.

Pinstripe bade mantil, Autumn Rose pončo, Autumn Rose bade mantil, Pinstripe pončo

 

Omiljeni šeširi za sunce

Najpopularniji način da zaštitite osetljivu kožu vašeg deteta su Elodie šeširi za sunce. Veliki obod efikasno blokira štetne UV zrake sa lica i vrata, pružajući SPF 30 zaštitu od sunca. Napravljen od 100% pamuka koji omogućava glatko prijanjanje. Svaki šešir dostupan je u četiri različite veličine od 0 do tri godine.

Autumn Rose šešir, Powder Pink šešir, Pure Khaki šešir, Embroidery Anglaise šešir

 

2u1 šeširi

Classic Bucket Hats se vraćaju! Predstavljamo tri nova stila ove sezone, a svi imaju dva lica u različitim bojama, dajući vam više mogućnosti za kombinovanje. Otvori za ventilaciju u ovim šeširima omogućavaju slobodnije cirkulisanje vazduha i održavaju male glave hladnijim tokom toplih dana.

Blushing Pink šešir, Pinstripe šešir, Pastel Braids šešir

 

Prostirka za piknik

Konačno, Elodie ovog puta ima I malu poslasticu za vas u vidu prostirke za piknik sa natpisom Here comes the sun. Napravite čisto i zgodno mesto za piknik u parku ili gde god vaše avanture na otvorenom vode vas i vaše mališane. Materijal se lako održava čistim i savija se na malu veličinu što ga čini lakim za nošenje bilo gde.

 

Cucle & klipse

Elodie klasici. Uz novu kolekciju dolaze nove cucle i klipse. Visokokvalitetne kopče su od suštinskog značaja za održavanje cucle vaše bebe čistom.

The Sun cucla, The Sun klipsa za cucle, Pastel Braids cucla, Pastel Braids klipsa za cucle

 

Istražite celu Here Comes The Sun kolekciju na puritybox.rs

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja