Držite se sunčane strane - Vodič za šešire

Klasični šešir

Preporučuje se za sunčane dane na plaži jer veliki obod ovog šeširića efikasno blokira štetne UV zrake sa velikih delova lica i vrata, pružajući zaštitu od sunca SPF-30. Napravljen je od 100% pamuka koji savršeno pristaje glavicama, a podešavanjem kanapa možete smanjiti ili povećati veličinu šešira. Ostaće na mestu i izuzetno je udoban za nošenje čak i za najmladje.

Elodie Details Powder Pink šešir


Preklapanjem oboda šeširića i podešavanjem kanapa možete kreirati različite izglede u zavisnosti od željenog stila i potrebe za zaštitom od sunca. Dostupan je u četiri veličine od novorođenčeta do tri godine.

 

Bucket šešir

Karakterističan dizajn bucket šeširića je odličan izbor za aktivnu decu. Ventilacioni otvori oko šešira omogućavaju cirkulaciju vazduha i smanjuju rizik od pregrevanja tokom igranja na suncu. Tkanina pruža SPF-30 zaštitu i sastoji se od 100% pamuka, što olakšava održavanje

Elodie Details Pinstripe šešir


Ali najbolji deo? Potpuno je reverzibilan sa različitim dezenom ili bojom sa obe strane šešira, što duplira vaše opcije za uskladjivanje sa garderobom. U Elodie stilu možete pronaći mnoštvo odgovarajućih dodataka i proizvoda za obe strane u našem asortimanu.

 

Šeširić za bebe

Za najmlađe je Elodie kreirao ovu retro-inspirisanu kapicu koja je napravljena od veoma mekog pamuka sa visokom prozračnošću i nežnim osećajem na osetljivoj bebinoj koži.

Elodie Details Embroidery Anglaise šeširić


Dolazi u tri ili četiri veličine gde veličina za 0-3 meseca i veličina za 3-6 meseci osiguravaju da imate SPF-30 šešir koji optimalno pristaje čak i najmladjim članovima porodice i omogućava im da uživaju u vremenu napolju. Veće veličine stvaraju sladak izgled za mališane, dok produženi obod šeširića pruža obilje hlada i zaštite od sunca.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja