DVA najbolja letnja materijala za bebe i decu

Leto je na samom vrhuncu i svi tražimo način da se dodatno rashladimo dok uživamo u omiljenim letnjim aktivnostima bilo na plaži ili u gradu.

Pored redovne hidratacije, posebno je važno voditi računa da najmlađi članovi porodice budu obučeni udobno i u skladu sa živom termometra koji ovih dana specijalno skače u visine. Ništa lakše ukoliko pametno birate materijale!

 

MUSLIN

Muslin je već neko vreme na samom vrhu najpoželjnijih materijala za bebe i decu, bilo da se radi o odeći ili opremi. Lak za održavanje, što se više pere sve je mekši, prijatan u dodiru sa kožom i propustan taman toliko da koža nesmetano diše. Uz sve to, dozvoljava maksimalnu pokretljivost kod mališana koji su konstantno u akciji otkrivanja sveta.

Maison D’ete High summer kolekcija donosi nam dve varijante kombinezona od muslina koje ćete poželeti da imate u svim bojama. U zavisnosti od doba dana, tu su kombinezoni sa i bez rukava. Svaki od kombinezona ima kopčanje na prevojima i elastične otvore za noge kako bi bio maksimalno lako nosiv i jednostavan za oblačenje. Kombinezoni su izrađeni od 100% organskog muslina sa OEKO Tex sertifikatom.

 

FROTIR

Jednačina je prosta, 1 i 1 su 2, a frotir je najbolji materijal za leto. Iako još uvek ne tako komercijalizovan kao muslin, frotir se polako probija na pozornicu odakle predviđamo da se neće micati još mnogo decenija. Pored toga što ne možemo da zamislimo ništa zgodnije od frotirskog kompleta sa mališanima na plaži, ovaj materijal izuzetno je zgodan i na kopnu. Ne gužva se, ima izuzetnu moć upijanja i, budimo iskreni, izgleda tako kul!

Maison D’ete High summer kombinezon, majice i šortsevi od frotira sa OEKO Tex sertifikatom ovog leta biće zvezde u garderoberima vaše dece. U zavisnosti od stila, izaberite klasičan ili puf šorts i uparite ga sa topom bez rukava za celodnevnu bezbrižnu igru i avanture. Ukoliko preferirate kombinezone, frotirska varijanta oboriće vas s nogu što zbog materijala, što zbog besprekorne funkcionalnosti!

 

Svi komadi od frotira dolaze u dve boje lake za kombinovanje i uklopljive u stil svake porodice, ideja je da se što više opustite i uživate u letu

  

Istražite novu HIGH SUMMER kolekciju brenda Maison D’ete klikom na puritybox.rs

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja