Nobodinoz i zašto su ekološki brendovi jedina prihvatljiva budućnost

Uskoro ćete u Puritybox online prodavnici, kao u našim radnjama moći da kupite proizvode španskog brenda Nobodinoz. Od bajkovitih komada za dečiju sobu, do jedinstvenih igračaka i šik dekora, Nobodinoz kombinuje dizajn, kvalitet i održivost pod parolom da menjanje sveta počinje u detinjstvu. Hajde da vidimo šta to znači za nas kao roditelje i savesne potrošače.

Za ovu slatku pričicu ovaj brend ima i ono najvažnije – pokriće! Od dizajna, preko produkcije i finih detalja, radne snage koja je potrebna za svaki njihov proizvod, sve je transparentno i poznato, a to je upravo budućnost održive proizvodnje i ekoloških brendova, naročito ovako osetljive kategorije kao što su naši najmlađi.

 

LOKALNO

Svi Nobodinoz proizvodi dizajnirani su u Španiji, materijali i šivenje takođe se radi u Španiji, kao i logistika pakovanja i slanja dok se recimo drveni aksesoari izrađuju u Nemačkoj, drvene igračke u Francuskoj, a tapete u Engleskoj.

Osnivači Mjuriel i Roman veruju u model poslovanja bez posrednika koji im omogućava najveću uključenost u samu proizvodnju, ne ostavlja mesta za dodatne troškove koje bi poskupele sam proizvod, a na taj način zapošljavaju najviše lokalaca i ljudi iz Evrope što opet pozitivno utiče na transport to jest smanjenje potrošnje energije kada se radi o logistici.

Baš zahvaljujući lokalnoj proizvodnji, Nobodinoz može da garantuje da su svi materijali koji mogu doći u dodir sa vašom decom hipoalergenski, sertifikovano organski i ne sadrže toksine – sve do poslednje niti!

 

SAMO NAJKVALITETNIJI MATERIJALI

Što se samih materijala tiče preovlađuje organski pamuk, muslin, puplin, ekološki saten i frotir dok je sav nameštaj od punog drveta iz Evrope.

 

KONTROLA KVALITETA

Što se kontrole kvaliteta tiče, ni tu standard nije ništa niži, pa se tako svaki Nobodinoz proizvod testira u specijalizovanim laboratorijama koje poštuju evropske sigurnosne I zdravstvene standarde.

 

PO MERI DETETA

Pored toga što su svi Nobodinoz komadi izuzetno lepi, svi su kreirani s pažnjom i posebnim obraćanjem pažnje na detalje. U procesu kreiranja jednog proizvoda kompanija sarađuje sa pedijatrima i vaspitačima i uzima u obzir prvenstveno perspektivu deteta kako bi krajnji product bio što prilagođeniji rastu i pravilnom razvitku mališana.

Otkrijte svet boja, oblika i tekstura osmišljenih s ljubavlju prema deci i planeti i stvarajte prostor koji izaziva radost i podstiče kreativnost.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja