Nova Elodie kolekcija Back to Pre-School 2023

Povratak u školice

Free Bird ranac, Pink Bouncle ranac, Blue Garden ranac, Blushing Pink ranac


Kraj leta srećom nije tako blizu ali mi volimo da se za početak škole spremamo blagovremeno, uz limunadu, možda i na plaži, što da ne?

Bilo da idete u vrtić, predškolsku ustanovu ili osnovnu školu, za vas smo spremili sjajnu opremu.

Zvezda kolekcije koja slavi povratak u školu uvek je Elodie mali pouzdani ranac, a ove godine imamo četiri nova stila u ponudi!

 

Boce za vodu za divlju igru

Free Bird bočica za vodu, Blue Garden bočica za vodu,  Blushing Pink bočica za vodu, Pebble Green bočica za vodu

 

Uz nove rančeve dolaze i ove odgovarajuće lagane flaše za vodu za aktivnu decu. Boce su napravljene od izdržljivog nerđajućeg čelika koji se neće udubiti ili slomiti čak ni tokom najluđe igre. Jednostavne su za upotrebu, a sklopivi poklopac sa slamčicom sprečava prolivanje.

 

Kapice u tonu

Pink Bouncle jesenja kapa, Free Bird jesenja kapa, Blue Garden jesenja kapa, Autumn Rose jesenja kapa


Da biste svojoj izabranoj kombinaciji dodali završni pečat, nabavite jesenju kapu koje će zagrejati male glavice tokom ranih jesenjih jutarnjih šetnji. Ovo je tanka, ali topla kapa napravljena od Oeko-Tex sertifikovanog materijala koji diše i ima svojstva upijanja vlage. Mešavina pamuka i likre pruža savršeno elastično prijanjanje i mekoću.

 

Sačuvajte umetničke radove

Elodie Details tuba za crteže

 

Elodie je kreirao i pametnu malu tubu za crtanje koja će zaštititi sva ta kreativna umetnička dela na povratku kući iz vrtića. Nema više nabora na tim dragocenim uspomenama. Plus, savršene je veličine da stane u unutrašnji termo džep Elodie ranca.

 

Istražite novu kolekciju na puritybox.rs

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja