8 razloga zašto su mnoge mame zaljubljene u Done by Deer pelene

Done by Deer pelene za povijanje, kao što sama reč kaže, pre svega služe za povijanje vaših mališana. Ali šta to tačno znači i zbog čega je dobro?

Povijanje bebe je metoda koja pomaže bebama da se umire i budu sigurnije. Prepovijanje ograničava bebine trzaje koji su uzrokovani Moroovim refleksom, što ih često može probuditi. Moroov refleks je urođeni refleks kod novorođenčadi (i odojčadi) do 4-5 meseci života koji beba koristi kad želi da se probudi jer oseća neku promenu u okruženju. To može biti neki šum, promena temperature, drugačije osvetljenje ili kada menjaju položaj tokom spavanja. 

Bezbedan, siguran, lep i topao osećaj – zvuči kao savršen san, zar ne? Prepovijanjem ćete upravo to i postići. Sve dok sami ne krenu da menjaju položaje, spavanje na leđima je najsigurniji izbor. Samo ne zaboravite da prekinete sa prepovijanjem kada počnu da se okreću po krevecu. 

Bebe se prepovijaju u laganu mušemu, ćebence ili pelene što drži njihove rukice i omogućava im da spavaju na leđima. Što je sigurnost i temperatura bolja, san je duži, dublji i lepši.

U nastavku pročitajte zašto su Done by Deer pelene odličan izbor!

Veličina

Done by Deer pelene dostupne su u dve veličine - manja 70 x 70 i veća 120 x 120. Upravo zbog svojih dimenzija, mogu se koristiti u različite svrhe.

Održavanje

Ove pelene napravljene su od 100% Oeko-Tex sertifikovanog pamuka. Veoma su jednostavne i lake za održavanje. Mogu se prati u veš mašini na 60 stepeni. 

Udobnost

Done by Deer muslin pelene su lagane i veoma mekane što će vašim mališanima omogućiti udoban i miran san. Biće im veoma ugodno i toplo, što će doprineti da san bude kvalitetniji i duži.

Neodoljivi dezeni

Mekane pelene ukrašene sa “deer” prijateljima, razdraganim tačkicama i balonima praviće društvo mališanima dok mama ili tata menjaju pelene ili ih neguju i hrane. Prijatelji su velika podrška nakon hranjenja ili kupanja - oni će ih uvek razveseliti.

Igranje i slikanje

Pored gore navedenih funkcija, Done by Deer pelene mogu imati još neke namene. Upravo zbog preslatkih dezena, one mogu biti savršena podloga za igranje ili pozadina kada fotografišete vaše mališane.

Pokrivanje

Lagan i mekan materijal će vam omogućiti da prekrijete dečija kolica kako biste zaštitili bebu od vetra ili jakih sunčevih zraka. Pelene možete i koristiti leti umesto pokrivača kada je jako toplo.

Dojenje

Kako su dezeni veoma moderni, pelene možete koristiti i da ogrnete bebu dok dojite i tako obezbedite sebi malo više privatnosti. Lako ćete je spakovati u torbu za pelene pa će vam uvek biti na dohvat ruke.

Mekano rame

Pamučan i mekan materijal vam omogućava da ove pelene postavite i kao podlogu na rame kada bebe treba da podrignu nakon jela. Na ovaj način ćete zaštititi svoju odeću, jer kvalitetan muslin odlično upija. 

Sve Done by Deer pelene za povijanje pogledajte OVDE

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja