Vožnja sa stilom: Praktična i jednostavna dečja kolica

Ako ste u potrazi sa super kolicima koja su istovremeno lepa, udobna i praktična, prilično smo sigurni da se ovde vaša potraga završava. Elodie Details Stokholm kolica su nešto što zaslužuje svako dete, ali i roditelj. Savršene su za svaki dan, kao i za putovanja i odmor.

Putovanje sa mališanima može biti zabavno i predivno iskustvo. Zapamtite da njima treba samo hrana, voda i ljubav da bi imali sve što im je potrebno. Iznenadićete se koliko se lako prilagođavaju i prihvataju novu okolinu. U dubini duše, oni su zaista pravi mali istraživači.

Bez obzira da li ste se odlučili na prevoz automobilom, vozom, brodom ili avionom, verovatno će vam biti potrebna manja kolica od onih koje koristite kod kuće. Za putovanja, poželjno je da imate kolica koja se brzo i lako sklapaju, ne zauzimaju mnogo prostora kada se sklope, nisu teška, glatko idu po svim površinama, imaju odeljak za odlaganje i udobna su za spavanje. Da li je moguće dobiti sve to u jednim kolicima?

Elodie Details Stockholm kolica sadrže većinu gore pomenutih funkcija. Pored toga što su jedne od najatraktrivnijih kolica na tržištu, sadrže brojne karakteristike koje kombinuju udobnost za decu i funkcionalnost za roditelje.

Ova čvrsta kolica mogu nositi 15 kilograma, što znači da su odličan izbor za bebe od šest meseci pa sve do uzrasta todlera. Veoma veliki točkovi garantuju laganu vožnju preko ivičnjaka i neravnih površina. Naslon se može podesiti do pozicije za spavanje, a “paparaco” baldahin, koji može da se spusti, stvara sigurno i udobno okruženje za spavanje. Podešavanje položaja naslona se reguliše uz pomoć prigodnog ručnog držača koji je postavljen na sredinu naslona, što omogućava lagan prelaz između različitih položaja. Stokholm kolica se brzo i jednostavno mogu sklopiti u odgovarajuću veličinu za putovanja, a tu je “pametna” torba za jednostavnu proveru na aerodromu. Takođe, sadrži oslonac za noge, pet pojasa sa naramenicama i jednostavnu i pristupačnu korpu.

Vožnja sa ovim kolicima je sjajno iskustvo za vaše mališane, ali i za vas. Elodie Details kaže da “ona predstavljaju njihov napor da dečji svet učine boljim mestom” i mi se u potpunosti slažemo sa tim. Obožavamo luksuzne detalje na Golden Grey kolicima, jednostavnost i otmenost kojom odišu Brilliant black kolica, kao i neodoljive tačkice na Dots of Fauna kolicima.

Dodajte kolicima notu elegancije i komfora sa Elodie Details podlogama za kolica. One imaju otvore prilagođene sastavu vezivanja na pet mesta i odgovaraju većini kolica na tržištu. Elodie Details podloge za kolica su sjajan način da udahnete novi život i unesete dodatni komfor u vaša stara kolica. Odlične su za sva godišnja doba, jer imaju “letnju stranu” koja je jednostavna za čišćenje, ali i “zimsku stranu” koja će grejati vaše mališane.

Takođe, sa sjajnim dodacima kao što su pokrivači za kišu, možete upotpuniti izgled svojih kolica. Sadrže preklopni “prozor za oluju” od prozirne plastike koji se potpuno može zatvoriti u veoma kišnim vremenskim prilikama. Uz njih dobijate i torbicu koja se može zakačiti za kolica tako da vam bude nadohvat ruke ukoliko dođe do promene vremena.


Predivni dezeni, praktični detalji i neverovatne karakteristike pružiće vam sve ono što očekujete od kolica, ali i više od toga!

Da li ste spremni na vožnju sa stilom? :)

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja