Rodno neutralna inspiracija za dečiji enterijer

Tople mustard i razne nijanse zelene sa neutralnim belim i sivim tonovima su dobitna kombinacija ukoliko želite da stvorite rodno neutralni dečiji enterijer.

Uređenje sobe za bebu može biti toliko uzbudljivo. Razmislite o tome da napravite moodboard, jer vam to može biti od velike pomoći. Pronađite stil i boje koje vam se sviđaju. Potražite nameštaj i dekoraciju i pogledajte kako to sve skupa izgleda.  

Ako ste jedni od onih ljudi koji ne žele da znaju pol deteta pre rođenja, onda je rodno neutralni ambijent pravi izbor za vas. 

Prilikom odabira nameštaja, potražite one proizvode koji su praktični, funkcionalni, bezbednosno testirani i dugotrajni. Posebno dajte prednost onom nameštaju koji “raste” sa vašim detetom, odnosno koji imaju više namena. 

Ako izaberete belu ili sivu boju kao osnovu, uvek lako možete u potpunosti promeniti izgled i osećaj prostorije uz pomoć šarenih zidova ili razigranih tapeta. 

Višenamenski krevetac

Krevetac iz Done by Deer Little Interiors linije je veoma moderan, ali sa nežnim retro detaljima koji odgovaraju današnjim zahtevima sigurnosti. 

Krevetac se prilagođava potrebama i razvoju vašeg deteta i služiće vas sve do uzrasta todlera. Visina može da se podešava na niže i više, pa je pogodan za novorođenčad i aktivne bebe.

Prednja ograda se može ukloniti i zameniti sa Done by Deer zaštitnom daskom za krevetac i tako ćete dobiti udoban krevet za todlere ili sofu na kojoj ćete uživati sa svojim detetom.

Praktična komoda za presvlačenje

Ovo je mesto gde ćete provoditi puno vremena sa bebom, zato se postarajte da bude funkcionalno, udobno i prijatno, kako za bebe, tako i za vas. 

Stvorite praktično okruženje za menjanje pelena uz Dodatak za presvlačenje koji se postavlja na gornju površinu. Komoda nudi puno prostora, kao i mogućnost da stavite posebno izrađene mekane korpe za odlaganje.

Stavite na komodu ili na zidove praktične police za sitne stvari koje bi takođe uvek trebale biti na dohvat ruke.

Aktivne igračke

Držite nekoliko malih igračaka za zabavne aktivnosti blizu kako biste im odvratili pažnju i zabavili ih u toku presvlačenja. Čak i ovi trenuci mogu biti veoma dragoceni. 

Muzička vrteška

Okačite vrtešku iznad komode i pretvorite presvlačenje u jedinstveno iskustvo. Neka vaša beba uživa u predivnoj uspavanki i zabavi se otkrivajući refleksije u ogledalu koje lebde iznad uspavanih prijatelja.

Mekano i udobno okruženje za spavanje

Neka vreme spavanja bude još mekše i ugodnije uz udobno gnezdašce i mekanu posteljinu. Drugar za spavanje je obavezan, a možda će baš Raffi biti vaš izbor. Toliko mekan i umirujuć, da će san brzo doći na oči. Ima slatke detalje koje će mali prsti znatiželjno izučavati, ali i čičak traku koja drži cuclu u blizini. 

Razigrana dečija soba

Tapete su sjajan izbor za dodavanje razigranog raspoloženja u dečiju sobu - Deer prijatelji su se baš slatko uklopili u ovo tropsko okruženje, kao da su kod svoje kuće. Mališani veoma uživaju dok posmatraju ove detalje. 

Kako beba bude postajala aktivnija, tako će i soba sve više ličiti na igralište. Korpe za odlaganje igračaka su savršen izbor za svaki enterijer, jer doprinose da prostor bude uredniji, a sjajno izgledaju i kao dekor. 

Elphee poster

Preuzmite OVDE sjajan Elphee poster, odštampajte ga i ukrasite sobu vaših mališana sa najdražim prijateljem. 

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja