Kako da odaberete najbolji džak za kolica?

U današnje vreme može biti jako teško odabrati džak za kolica koji odgovara vašem stilu i vašem mališanu, i koji će takođe dugo biti funkcionalan. Elodie džakovi za kolica se proizvode više od jedne decenije i sada se prodaju u četiri tipa. Svaki Elodie džak za kolica je izuzetno dugotrajan i pažljivo dizajniran do najsitnijih detalja.

Svi džakovi su univerzalne veličine i idu uz sve modele kolica. Lako se peru u mašini, mogu da se suše u mašini za sušenje veša, i napravljeni su da dugo traju, što znači da ih i vaše naredno dete može koristiti.

 

Klasičan džak za kolica

Ovaj tip džakova za kolica mogu koristiti deca do tri godine starosti. Klasični džak za kolica otporan je na vetar i vodu i ocenjen je kao najbolji na testu od strane mnogobrojnih veb-sajtova i časopisa. Njegova unutrašnjost je udobna i meka, a toplota se lako može regulisati tako što ćete gornji deo otvoriti ili ukloniti u potpunosti.

Ovaj džak za kolica odličan je izbor za praktične roditelje koji traže kvalitet i proizvod koji će trajati mnogo godina. Pošto je jako popularan, prodaje se u velikom broju različitih boja i dezena.

Elodie obraća dosta pažnje na detalje i uvek teži ka tome da pronađe najizdržljiviju opciju. Ove sezone uvedeni su reciklirani materijali u proizvodnju džakova za kolica! Spoljni materijal i postava napravljeni su od recikliranog poliestera.

Dunjica za bebu

Dok vaša beba ne napuni godinu dana, možete koristiti Elodie dunjicu za bebu. Postoje dve veličine, 0-6 i 6-12 meseci, i savršena je za prve mesece bebinog života. Ona dozvoljava lako menjanje pelena gde god da ste, a dvostruki rajsferšlus vam omogućuje da dunjicu otkopčate u potpunosti. Pored toga, lako je možete pretvoriti u džak koristeći rajsferšluse na dnu! Tako će vaša beba moći slobodnije da se pomera. Materijal je tanak ali topao i pogodan je kada bebu iz toplog, zatvorenog prostora vodite napolje.

Džak sa prednjim kopčanjem

Ovaj džak za kolica je dizajnerska verzija Elodie klasičnog džaka i spreda ima rajsferšlus koji kombinezon otvara po sredini, a ne sa strane. Možete ga naći u dve verzije: Aviator Black i French Check. Model Aviator Black ima specijalan dizajn koji je inspirisan dobro poznatom „avijatičarskom jaknom“. Spoljašnji materijal je veganska koža u čiju proizvodnju nije uključena okrutnost prema životinjama, a postava je napravljena od najmekšeg veštačkog krzna koje je jako udobno za vašeg mališana.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja