Sa Florine Duif u Amsterdamu

Florine Duif je influenserka, autorka i poslovna žena koja živi u Holandiji sa svojom porodicom koju čini pet članova – njeno troje dece Isabel 7, Lexie, 2 i Bodhi 0, i nejn verenik Sebastiaan. Pored toga što je autor knjige Moeder Genoeg, ona je i vlasnik online zajednice The Mompany i TheGodessClub.shop, koučing biznis koji vam omogućava da ostvarite svoj potencijal. Sa 25K pratioca na Instagramu, ona svakodnevno inspiriše mnoge žene svojim oštroumnim, ali ženstvenim stilom. Florine je sa svojom porodicom probala i nova Elodie MONDO kolica. Evo nekoliko utisaka i fotografija.

Šta najviše voliš u svom gradu?

Nedavno smo se baš preselili na novo mesto tik uz plažu, to će biti teško nadmašiti. Obožavam novu kuću jer je prostrana, svetla, a kvart je toliko opušten i ispunjen zelenilom.

Omiljena porodična aktivnost?

Kada smo u Amsterdamu, volimo da obilazimo muzeje - WONDR Experience je odličan za posetu sa decom, a sjajan je Moco muzej. Westergasterras ima toliko mesta za igru, čak i dečiju farmu. Pllek je vrsta plaže gde obožavamo da idemo, a kafe i restoran Amsterdam je idealan i za ručak i za večeru. Ako dođete ovde, nikako ne propustite da obiđete The Archive Store – oni imaju predivne dečije stvari, nameštaj, knjige i igračke.

Šta ti se najviše dopada na našim MONDO kolicima?

Obožavam dugme na ručki koje za čas kolica pretvaraju u veličinu pogodnu za putovanja. I toliko su lagana, što je po mom mišljenju jedna od glavnih i omiljenih karakteristika.

Za vise inspiracije, zapratite @florineduif

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja