Sa Hanom Lê Van u Parizu

Modna fotografkinja Hana Lê Van živi u Parizu sa suprugom i preslatkom dvogodišnjom ćerkom Livijom. Pod akronimom @journeyintolavillelumiere, Hana deli inspirativne snimke i priče sa svojih 75 hiljada pratioca na Instagramu, snimajući porodične trenutke i svoj elegantni pariski način života. Hana je izašla na ulice Pariza sa novim Moonshell Elodie MONDO kolicima i otkrila neke od svojih omiljenih mesta u gradu svetla.

Šta te navelo da se zaljubiš u Pariz?

Pariz za mene predstavlja novi početak, pun mogućnosti. Obožavam francusku kuhinju i putem svog posla upoznajem mnoge talentovane kuvare – i, ako mi se posreći, čak dobijem priliku da degustiram njihova ukusna jela.

U ovom gradu se osećam slobodno i punom snova, samo nebo je granica ako radite na svojim ciljevima. I da ne zaboravimo, Pariz ima najneverovatniju svetlost, ništa ne može nadmašiti pogled na Ajfelov toranj prilikom zalaska sunca.

Imaš li omiljene porodične aktivnosti u Parizu?

Postoji toliko divnih parkova u Parizu, a mi volimo da svoje slobodno vreme provodimo zajedno bilo u Jardin des Tuileries, Jardin du Palais Royal ili Place des Vosges. I naši prijatelji imaju bebe, pa se često družimo sa njima i pravimo izlete gotovo svakog vikenda tokom toplijih letnjih meseci.

Koja karakteristika Elodie MONDO kolica ti se najviše dopada?

Puno putujemo, tako da su veličina i težina kolica nešto što uistinu cenimo. Takođe mi se jako dopada udoban položaj za spavanje, a da ne spominjem sve prelepe boje u kojima kolica dolaze.

Za više inspiracije, zapratite Hanu na njenom Instagram nalogu @journeyintolavillelumiere, a OVDE pogledajte sve modele Elodie MONDO kolica. 

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja