Sa Emiliom Schöller u Berlinu

Emilia Schöller je kreator sjajnog sadržaja na Instagram nalogu @_pommegranate, gde svakodnevno deli inspirativne trenutke iz svog života u ulozi majke jedne dvogodišnje devojčice. Ona živi u Berlinu i napravila je nekoliko divnih fotografija svog omiljenog grada, a sve u pratnji svojih novih Elodie MONDO kolica sa Sandy Stripe dezenom.

Reci nam malo više o sebi?

Ja sam srećna majka i supruga, pokušavam da svoju kreativnu stranu ispoljim na Instagramu dok moja ćerka spava i odmara. Nije uvek lako, ali uživam u tim dragocenim trenucima. Takođe, ja sam fizikalni terapeut, ali sam to ostavila na čekanju kada sam ostala u drugom stanju.

Trenutno živimo u Berlinu, daleko od naših porodica i prijatelja koji su raspoređeni u tri zemlje, ali se trudimo da održimo dobru komunkaciju online i da se posećujemo što je više moguće.

Nisam školovani fotograf, već sam samouka, veoma sam strastvena kada je reč o svetlu i uglovima. Trenutno mi je najveća inspiracija i motivacija ćerka koja mi iznova otkriva radost na tako neke neočekivane načine.

Šta najviše voliš u Berlinu?

Berlin je jedan od najviše cool gradova koje sam videla. Toliko je raznovrsan, pun života i ima toliko toga ponuditi u pogledu hrane, parkova, istorije, ulične umetnosti i jedinstvenih vintage prodavnica. Posebno volim letnje dane u Berlinu, kada grad oživi i kada možete jesti napolju, ići na vožnju brodom ili popiti piće na krovu gledajući kako sunce zalazi. Ima zaista nešto posebno u tim kasnim, divnim zalascima sunca.

Omiljena porodična aktivnost u Berlinu?

Berlin ima toliko sjajnih zelenih površina. Volimo da budemo napolju i otkrivamo nova mesta. Uživamo u kafi na našem omiljenom mestu, a naša ćerka T obožava branč i da bude okružena ljudima.

Koja karakteristika Eloide MONDO kolica ti se najviše dopada?

Dopada mi se jednistveni dizajn i činjenica da su toliko lagana i kompaktna, što ih čini savršenim izborom za život u gradu, jer su vrlo glatka za vožnju.

S obzirom na to da putujemo mnogo, mislim da su savršena za putovanja jer se sklapaju u sekundi. Ne želim ni znati kako su mame nekad putovale – zahvalna sam samo na brendovima poput Eloide Details koji nam olakšavaju život.

Za više inspiracije, zapratite _pommegranate

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja