Ko je, ko je... Jelena Čaluković?

U moru različitog sadržaja, danas je teško je privući pažnju na Instagramu, ali Jeleni Čaluković to odlično polazi za rukom. Naš prst se uvek zaustavi kod njene fotografije. Ova mlada mama ima istančan ukus za detalje i boje i neverovatnu sposobnost da kroz fotografiju prenese cozy atmosferu iz svog doma. A Aleksej je jedan mali frajer koji svakodnevno uživa u maminim malim umetničkim delima. Zbog toga što i sami često poželimo da budemo na njegovom mestu, odlučili smo da malo bolje upoznamo njegovu mamu Jelenu.

Ko je Jelena Čaluković?

Jelena je voljena i nasmejana supruga, ali pre svega srećna mama. Raduje se životu i prilici koja joj je data da u istom uživa. Nikada ne prestaje da sanja. Slobodno vreme najdraže provodi u slikanju i fotografisanju uz omiljenu Fado muziku. Uživa da se satima igra sa svojim dečakom, i svaki, baš svaki dan mnogo smeje sa porodicom.

Inspiraciju pronalaziš u...?

Inspiraciju mogu da pronađem u svemu što me okružuje. Ja je prosto doživim i u najmanjim sitnicama. Ali najlepša je svakako ona koju mi budi moj sin Aleksej. Dovoljno mi je samo da ga gledam kako raste, da ga dugo grlim, da dobijem poljubac za laku noć i to je moj pokretač svega.

Reci nam malo više o svojoj porodici.

Moj muž je zaslužan za svu našu sreću. On je brižan, nežan, on trpi, on se bezuslovno daje i on je najbolji tata na svetu. Roditelji smo jednog  dečaka Alekseja, koji je postao centar svih naših zbivanja, razlog zbog koga još uvek maštamo, učimo, rastemo i sanjamo velike snove. Mi smo porodica koja se mnogo smeje i koja se drži najjače za ruke.

Uloga majke je posebna zbog...?

Verovatno svaki put kada pomislim na Alekseja, srce mi poraste za milimetar. I kada bih vam rekla da je jedan njegov osmeh dovoljan da nahrani čitavu moju dušu, da mi snagu i krila da letim još više, morate mi verovati na reč. Jer to je uloga mog života. I sada je igram najbolje što znam, ali i učim da od ne tako savršene mame postanem najbolja mama na svetu.

Opiši jedan vaš savršen porodični dan .

Kada smo zajedno naš dan počinje dugim razbuđivanjem, obaveznim maženjem i glasnim cerekanjem. Zajedno pripremamo doručak i u hodu planiramo dan pred nama. Za čas smo napolju, obukli šta smo stigli, ali osmehe i dobro raspoloženje nikada ne zaboravljamo.
Dan je drugačiji, mesta na koja idemo, ljude sa kojima se družimo, hranu koju jedemo... Ali veče je uvek isto, rezervisano za zajedničku igru na podu, za momente kada se ne zna ko je veće dete i ko se glasnije smeje.
Volim takve dane, naizgled obične, a zapravo najdragocenije.
Zahvalna sam svakom danu koji je zdrav, srećan i naš.

Kada si mama dečaka, prvo pravilo glasi?

Kada si mama dečaka, prvo pravilo je: mnogo ljubljenja i grljenja. Uvek glasan smeh i još glasnije (i to pred svima) se govori mami koliko je divna! Jer takvi dečaci stasaju u ljude vredne divljanja.

Deer prijatelji Croco, Raffi, Antee, Unicorn James mazilica, Mineral Green posteljina i šešir, Contour plave pelene

Za više inspiracije, zapratite Jelenu na Instagramu @colola

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja