Kod kuće sa Angelicom Svanström

Angelica Svanström je kreativni genije, influenserka, fotografkinja i filmaš koji na sebi svojstven i magičan način oslikava svoje okruženje. Nedavno je postala mama jedne malene devojčice po imenu Lova. 

Hajde da zajedno zavirimo u njen prekrasni dom na selu, posebno u dečiju sobu i vidimo šta Angelica ima da kaže o majčinstvu i svom stvaralaštvu. 

Reci nam nešto o sebi?

Moje ime je Angelica i majka sam malog anđela po imenu Lova. Tom je ljubav mog života i zajedno živimo na selu gde planiramo da naša porodica odrasta neko vreme, a možda ćemo ostati i zauvek. Ko zna? Radim kao freelancer fotograf i influenser. Živim od strasti prema kreativnosti i obožavam provoditi vreme sa porodicom i prijateljima. 

“Želim da dečije okruženje bude ugodno i čarobno.”

Kakav osećaj želiš da stvoriš u dečijoj sobi?

Volim starinski izgled sa dozom romantike. Želim da sve bude ugodno i čarobno. Želim da se ona u svom malom dvorcu oseća kao princeza. Gde može da se igra onoliko koliko želi. 

Koje stvari su ti najdragocenije u dečijoj sobi?

Moj omiljeni komad je definitivno stalak za odeću od Elodie! Okačim svaki komad koji pronađem na podu i to jednostavno izgleda savršeno. I održava sobu super urednom. 

“Lava bi trebalo da se oseća kao princeza u svom malom dvorcu gde može da se igra koliko god želi.”

Kako bi opisala svoj stil i da li se on promenio od porođaja?

Oduvek sam živela po osećaju. Ako mi se nosi luda suknja, obući ću je. Ponekad sam sva u crnom, a već sledeći dan u nekom letnjem i slobodnom boho fazonu. Nikada ne možete znati kakva ću se pojaviti na zabavi. 

Šta te je iznenadilo najviše kada si postala roditelj?

Ništa me nije iznenadilo, mada je sve hljadu puta bolje nešto što sam ikada mogla da zamislim. Ono na šta nisam bila baš spremna je ta neprestana briga, mislim da ne mogu da zamislim da je pustim u školu samu ili čak na igralište. Bojala sam se smrti i pre Love, sada sam doslovno prestravljena. Volela bih da je zauvek čuvam u naručju i da joj se nikad ništa loše ne desi. Ali to je nemoguće, jer takođe želim da je pustim da trči slobodno kroz život. Uh. To boli. Konačno shvatam zašto se moja majka toliko nervirala ranije i zašto me još uvek zove po 10 puta na dan. 

Gde pronalaziš inspiraciju?

Većina moje inspiracije dolazi iznutra, iz životnih iskustava, ali i časopisa, Pinteresta, društvenih mreža. 

Kako postižeš balans između posla i majčinstva?

Uvek radim to čak i ako je ponekad veoma teško. To je tako zabavno i imam toliko energije i inspiracije. Život se događa upravo u ovom trenutku i mi imamo najbolju, voljenu porodicu koja nam pomaže u svemu.

Tri favorita iz Elodie’s Home kolekcije?

Moji favoriti su neseser, podloga za igranje i stalak za odeću.

Zapratite Angelicu na Instagramu @angelickpicture kako biste videli još mnogo njenih predivnih fotografija.

Celu Weaves of Kindness kolkciju pogledajte OVDE

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja