Male stvari prave veliku razliku

Nismo previše razmišljali, odmah smo znali da će nam se ovo svideti. Isto tako smo ubeđeni da ćete ih i vi obožavati. Jednostavno, tako nekako funkcionišu kreativni umovi. Nije lako definisati, ali se razumemo, zar ne? :)

Mi volimo da personalizujemo naše stvari. Volimo čak i tu reč. Volimo da uobičajenom izgledu dodamo lični stil. Lepo je kad svetu dodaš malo svoje boje. A zar to i nije suština svega? Ostaviti svoj lični otisak u ovom nesagledivom univerzumu...

Upravo zato nemamo ni najmanju sumnju da će vam se naš novi proizvod 100% svideti. Upoznajte neodoljive ambleme!

Patchy Tiger je rođen 2017. godine iz ljubavi prema upcyclingu i personalizaciji. Njihov asortiman se uglavnom zasnivao na recikliranim teksas jaknama koje su ukrašene personalizovanim amblemima i imenima. Danas sarađuju sa mnogim dizajnerima i imaju neverovatan broj fantastičnih amblema, a da ne spominjemo tek ljupka slova kojima možete ispisati ime vašeg deteta ili omiljenu poruku na njihovoj odeći.

Patchy Tiger za svoju proizvodnju koristi samo ostatke materijala i maksimalno se trude da ceo proizvodni proces udovolji ekološkim standardima. Pored toga, određeni procenat od svih kupovina doniraju programima koji obrazuju svet o održivosti i boljoj budućnosti.

Zar nije lepo biti barem mali deo tako jedne velike, plemenite ideje?

Mrs Mighetto je to prepoznao. Mi smo to prepoznali.

I zato ne možemo da vam opišemo koliko smo uzbuđeni što su ova tri amblema postala deo našeg asortimana.

Izaberite letećeg ponija, slatke male prijatelje, leteće vrapce ili, zašto da ne, sve zajedno!

Pričvrstite ambleme tako što ćete ih blago navlažiti pozadi, a zatim staviti na izabranu površinu. Preko krpe, laganim pritiskom pređite peglom na umerenoj temperaturi. Za još bolje rezultate i veću sigurnost prilikom pranja u mašini, pričvrstite ambleme sa nekoliko šavova.

Personalizujte majice, jakne, kape, torbe, jastučnice i još mnogo toga.

Budite kreativni i pustite mašti na volju!

Pogledajte ambleme OVDE!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja