Mrs Mighetto: Ovo svet mora da vidi!

I iznenada, to postade ljubav. Takav je život... Ili, kao što bi Anna rekla: „Ovo svet mora da vidi“.

I da, baš tako...

Voda se pomešala sa bojama.

Ideje su postale stvarnost.

Skice su poprimile jasnije oblike.

Ilustracije su postale uramljene slike.

Voljeni likovi su dobili imena i magične karakteristike.

Reč je krenula u akciju...

I tako je stvoren brend Mrs Mighetto.

Mrs Mighetto je od danas i deo naše priče, zato hajde da ih malo bolje upoznamo!

Ovaj švedski brend pokrenut je 2014. godine, sa sedištem u Stokholmu. Uglavnom izrađuju printeve, ali i tapete i druge dodatke za enterijer dečije sobe.

Prva kolekcija (lansirana u oktobru 2014.) pod nazivom „Superheroji“ rasprodata je za manje od dve nedelje. Sada se njihova kolekcija proizvoda prodaje u više od 20 zemalja, u preko 150 prodavnica.

Proizvodi su napravljeni od originalnih slika u akvarelu i prepuni su fantazije, istorije i misterije koje se podjednako dopadaju mališanima i njihovim roditeljima.

Prilikom izrade, svaki detalj se osmišljava sa puno pažnje, a kvalitet je uvek ispred kvantiteta. Kolekcije postera su limitirane serije i kada se rasprodaju, više se ne štampaju, što ovaj brend dodatno čini originalnim i jedinstvenim.

Njihov san da jednog dana napišu i ilustruju knjigu za decu se takođe ostvario sa ABC knjigom „Lonely in the Land of Letters“ (objavljena u decembru 2018) gde su likovi Mrs Mighetto zaživeli u nešto dužem formatu. Od tada, oni nastavljaju sa izdavanjem knjiga u različitim oblicima i formatima.

Svaki print, dizajn i dodatak ovog švedskog brenda iza sebe ima magičnu priču. U svaki proizvod utkano je toliko niti ljubavi i nežnosti.

Ovi neverovatni aksesoari za dečije enterijere su sada dostupni i na puritybox.rs

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja