Moderne ideje za dekorisanje zidova dečje sobe

Spremni ste za dizajniranje dečje sobe za svoju bebu? Tražite detalje koji će učiniti da se vaše dete oseća kao da je odraslo? U potrazi ste za tapetima i printovima koji će kod vašeg deteta izazvati sate i sate maštovite igre? Mrs Mighetto je pravi brend za vas.

Smatramo da je za dizajn dečje sobe najbolje birati moderne, minimalističke i rodno neutralne opcije. Razlozi su sledeći: dugo traju, lako se prenose sa starije na mlađu decu i dobro se uklapaju u ostatak enterijera.

Koje materijale treba izbegavati?

Iako ste možda u iskušenju da smesta okrečite zid dečje sobe, da zalepite bilo koje tapete ili postere, imajte na umu da nisu svi proizvodi pravljeni na isti način.

Reći da ste bezbedni je jedno, ali zaista biti bezbedan je nešto sasvim drugo. Mrs Mighetto proizvodi su prošli sve testove bezbednosti i može se reći da su zaista bezopasni i za bebu i za ostatak porodice.

Kada dekorišete dečju sobu, izbegavajte sledeće materije:

  • Formaldehid
  • Štetne ftalate
  • PVC
  • BPA i BPS
  • Otrovna mastila i boje
  • Olovo i druge teške metale

Ideje za dekoraciju

Kao što smo rekli, najbolje je odabrati neku neutralnu varijantu. Iako bi bilo slatko zalepiti slike omiljenog crtanog lika vašeg mališana svuda po sobi, on će uskoro pronaći novog omiljenog lika, a vi ćete i dalje morati da zurite u Sunđer Boba.

Kao alternativu predlažemo vam da pronađete crteže i tapete koji će rasti zajedno sa vašom decom i koji će čak kasnije moći da se iskoriste za druge prostorije u kući.

Naše preporuke su sledeće:

Mrs Mighetto Circus Mighetto tapet, puder roze

Mrs Mighetto Circus Mighetto tapet, plavo/sivo

Mrs Mighetto poster Dear Sparrow

Mrs Mighetto poster Flying Whale

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja