Knjiga o džungli... U tvojoj sobi!

Dečija soba je posebno mesto. To je kutak gde igra nema granica i gde se prvi snovi sanjaju, ali i ostvaruju. 

Mogućnosti za uređenje dečijeg enterijera su bezgranične... Ali danas ćemo se pozabaviti sa jednom posebno zanimljivom i kreativnom temom – džunglom. Prostor koji je dizajnirala Elin Hjemli za svog sina Gillisa.

Gillis je imao buran početak života, jer je rođen četiri meseca ranije, a porodica, koja inače živi u Norveškoj, je provela ta četiri meseca u bolnici. Danas, on je jedan snažan dečak od godinu dana, pravi mali avanturista koji voli da istražuje svoju sobu sa temom džungle, a koja ima pregršt zanimljivih detalja.

Svi predmeti u sobi su pažljivo odabrani tako da odgovaraju zadatoj temi. Slojevi i teksture savršeno upotpunjuju ambijent i bude znatiželju čak i kod nas velikih. Najviše ima životinja, jer kakva bi to džungla bila bez životinjskog carstva? Done by Deer drugari su savršeno našli svoje mesto u ovom prostoru, kao i mnogi drugi zeleni aksesori i igračke.

Elin je želela da napravi sobu u kojoj će Gillis moći da uživa na duže staze i koja će pratiti njegov rast i razvoj. Zato je odabrala Done by Deer krevetac koji kasnije može postati krevet za juniore, kao i komodu za presvlačenje koja se kasnije može korisititi u razne svrhe. Čak su igračke odabrane tako da dugo, duuugo mogu biti tu, ali naravno da će se kasnije pridružiti i one koje su predviđene za „velike momke“.

Ovaj dečak najviše voli da se igra u svom šatoru, a ponekad čak pusti i roditelje da mu tu čitaju knjige.

Elin najviše voli mural planine koji je sama naslikala. Upotpunila je ambijent sa tapetama u toplo zelenoj boji na suprotnom zidu.

I da zavšimo ovu sjajnu avanturu kroz džunglu Elinim savetom za dekoraciju sobe za dečake:

Moj savet za dekor sobe za dečake je da ne mora sve biti plavo i prepuno automobila. Razmišljajte malo izvan okvira i stvorite sobu o kakvoj ste vi sanjali kada ste bili mali. Uložite malo više u nameštaj koji možete koristiti godinama, kako ne biste morali stalno nešto menjati.

Done by Deer proizvodi iz Gillisove sobe:

Izvor: www.kidsinteriors.com

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja