Dare To Be Rare – Autumn Winter 2020

Zdravo mališani! Želimo da se nečeg prisetiš. Rođeni ste u svetu bezgraničnih čuda. U svetu u kojem postoje beli tigrovi i u kojem zalazeće sunce može obojiti nebo na načine koje nikad pre nismo mogli ni da zamislimo. Možda to nije prava magija, ali sigurni smo da ćeš se tako ponekad osećati.

Ova Elodie Details jesen/zima kolekcija je svojevrsno priznanje predivnom i mističnom univerzumu u koji svakodnevno pristižu novi mališani. Ovo je naš dar svima onima koji su jedinstveni, koji ostaju divlji i ne boje se da budu drugačiji.  

Učinite uslugu svemiru, nikad ne skrivajte svoju magiju

Nova kolekcija pod nazivom „Dare to be rare“ prepuna je eklektičnih dizajna, belih tigrova, ponoćnih leptira i mističnih zalazaka sunca. Paleta boja kombinuje grafičke crno-bele elemente sa nestvarnim tonovima čokolade, izgorele gline i tamno plave, sa jedinstvenim zelenim akcentom.  

Beli tigrovi, ponoćni leptiri i mistični zalasci sunca

Za ovu kolekciju posebno su kreirana tri nova ručno nacrtana i eklektična paterna koji će podjedanko oduševiti i vas i vaše mališane - White Tiger, Midnight Eye i Winter Sunset. Želeli smo da stvorimo jedinstveni izgled sa neobičnim detaljima, jer je upravo raznolikost ono što ovaj svet čini lepšim mestom za život.

Best-in-test džakovi za kolica

Moderni, izdržljivi i topli: ovi džakovi su zaista pravi zimski favorit. Imaju veoma sofisticiran izgled i ne ograničavaju pokrete. Izrađeni su od tkanine koja reguliše toplotu, a imaju tako meku i prijatnu unutrašnjost. Spoljna tkanina je tretirana BIONIC-FINISH® ECO što znači da je savršeno otporna na vetar i vodu. Ponosni smo što su upravo ovi džakovi nagrađivani kao Best-in-test na mnogim sajtovima i magazinima.

Torbe, torbe, torbe

Moderno i funkcionalno - ovo je mnogo više od torbe za pelene. Sa svojim luksuznim izgledom, verujemo da ćete je koristiti u svim prilikama. Pogodna za vaše mališane, ali i za vas. Kako god, obožavaćete nove karakteristike koje smo dodali.

Reciklirana tkanina

Elodie je toliko strastven kada je reč o materijalima i uvek nastoje da pronađu najodrživiju opciju. Ove sezone uvedena je reciklirana tkanina u naše omiljene džakove. Spoljna tkanina i punjenje su napravljeni od recikliranog poliestera.

Sve je u dizajnu

Od sveukupne slike pa do najsitnijih detalja – Elodie sve elemente dizajnira sa puno ljubavi. Osnivačica i kreativna direktorka Linda Sätterström je zajedno sa svojim timom ručno oslikala sve uzorke i pažljivo dizajnirala svaki detalj kako bi stvorila kolekciju Dare To Be Rare.  

Istražite Dare To Be Rare kolekciju OVDE!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja