Upoznajte EAT kolekciju!

Švedski brend za baby aksesoare, Elodie Details nam donosi potpuno novu kategoriju: EAT.

Od 2005. godine, Elodie postaje prepoznatljiv po svojim prelepo dizajniranim portiklama, klipsama za cucle, dunjicama i drugim neodoljivim proizvodima. Portfolio je tokom godina rapidno rastao, a 2020. će biti godina kada će proizvodi za hranjenje beba upotpuniti asortiman.

Kolekcija Eloide EAT sadrži set za jelo od tri dela, kašike za hranjenje od bambusa, pribor za jelo i prsten za salvete od ručno poliranog metala. Jednostavno je, prelepo i održivo.

Asortiman ima bezvremenski izgled, u kojem se vintage stil susreće sa modernim, a dizajniran je tako da se savršeno uklapa setovima za odrasle na stolu. Svi proizvodi su veoma izdržljivi i osmišljeni tako da ih može koristiti više generacija. Oni od bambusa, napravljeni su od materijala na biljnoj bazi kako bi se smanjila upotreba plastike.

Delovi od metala su posebno pogodni za poklone za one koje najviše volimo, jer se može urezati detetovo ime ili datum rođenja.

Upoznajte EAT kolekciju

Setovi za jelo

Sadrži tanjir, činiju i šolju uz koje će vaši mališani otkriti čvrstu hranu i nove ukuse. Kombinujući nežne boje i prirodne materijale, set za jelo za višekratnu upotrebu savršen je balans između jednostavnosti i praktičnosti. Neutralni tonovi čine da Elodie set predstavlja bezvremenski, ali upečatljiv komad posuđa, pogodan za bilo koji kućni dekor. Pametni vakuum jastučići omogućavaju da se posuđe zalepi za podlogu, a visoke ivice sprečavaju prosipanje hrane tokom jela.

Pribor za jelo

Ovaj set se sastoji od noža, viljuške i kašike u klasičnom, ali modernom dizajnu. Pribor zadržava prekrasnu estetiku vaše trpeze, ali je posebno dizajniran za male ruke mališana. Dizajniran sa debelim ručkama kako bi bolje prianjao u malene ruke, Elodie pribor je pravi izbor za one koji prvi put uče mališane kako da samostalno jedu. Ovakvi pribori za jelo su bezvremenski klasici koji se mogu nasleđivati i koristiti generacijama.

Kašike od bambusa

Lagane za držanje i jednostavne za upotrebu, ove kašike od bambusa su odlična pomoć prilikom privikavanja mališana na čvrstu hranu. Napravljene sa velikom preciznošću i veštinom, kašike nisu samo ekološki prihvatljive, već su i elegantno dizajnirane. Napravljene su od bambusovih vlakana iz obnovljivih izvora i prilagođene su za toplu i hladnu tečnost. Tanak oblik posuđa omogućava vam da ih lako nosite gde god da krenete.

Kašike od nerđajućeg čelika

Ova ručno polirana kašika od nerđajućeg čelika ima izuzetan dizajn, koji će momentalno promeniti izgled vaše trpeze. Naša kašika zadržava prelepu estetiku trpezarijskog stola sa vintage detaljima, ali je posebno dizajnirana i anatomski oblikovana za hranjenje vaših mališana. Materijal ima idealnu površinu za urezivanje imena ili datuma rođenja bebe. Kombinujte našu kašiku za hranjenje sa Elodie setom za hranjenje i pamučnim salvetama za kompletan set za večeru. Polirani metalni pribori za jelo su bezvremenski klasici koji se mogu nasleđivati i koristiti generacijama.

Salvete

Salvete imaju prekrasan izgled i spajaju osećaj mekoće sa nagoveštajem grube teksture, što ih čini vrhunskom dekoracijom stola. Elodie salvete za decu su odlična alternativa za salvete i ubruse za jednokratnu upotrebu, jer se po potrebi mogu ponovo upotrebljavati nakon svakog obroka i perive su u mašini. U setu dobijate dve salvete zemljanih tonova koje sadrže razigrani vez i suptilne dekorativne detalje. U kombinaciji s prstenom za salvete i priborom za jelo, bićete potpuno spremni za hranjenje.

Prsten za salvete

Elodie prsten za salvete predstavlja elegantan dodatak ukrašavanju stola. Napravljen od izdržljivog metala, držač za salvete je divan detalj koji ćete čuvati ceo život kao sećanje na zajedničke trenutke. Prsten može postati unikatan graviranjem bebinog imena ili datuma rođenja i savršen je za poklon. Ima bezvremenski dizajn i lepo se uklapa u set salveta za višekratnu upotrebu ili u paru sa ostalim komadima kolekcije, kao što su dečiji pribor za jelo i kašike za hranjenje. Polirani metalni pribori za jelo su bezvremenski klasici koji se mogu nasleđivati i koristiti generacijama.

Celu EAT kolekciju pogledajte OVDE

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja