Get the look - Izdanje jesen / zima

Uveliko se opraštamo sa još jednom toplom i lepršavom sezonom koja je za neke od vas bila prva roditeljska sezona i pripremamo se za hladne mesece koji sa sobom uvek nose izazov – kako pomiriti stil i funkcionalnost? 

Zašto ne krenete od najbitnijih aksesoara koji će zatim inspirisati ostatak zimskih outfita za celu porodicu? Pažljivo odabran Elodie Details džak za kolica je recimo dobra početna tačka za nezaboravne kombinacije. Bili smo slobodni i kreirali nekoliko naših predloga koje možete lako kopirati – kada je u pitanju funkcionalnost i stil, kompromis ne mora da postoji! 

 

Look #1 – Vintage sofisticiranost

Nostalgičan i romantičan pogled iza ramena. Ovakav stil focus stavlja na klasične materijale i retro krojeve. Baš takav je džak za kolica Burned Clay čije će se naborane linije savršeno uklopiti sa sličnom siluetom kožne crne torbe za pelene. Nemojte se zaustaviti ovde već dodajte još malo vintage magije i boje vunenom beretkom. Da, beretke imamo u svim veličinama ;)

Turquoise Nouveau biserni pliš pokrivač, Aviator rukaviceElodie Details Deco Turquoise pletena beretka, Draped Tote Black torba, Burned Clay Bamboo cucla, Burned Clay drvena klipsa, Burned Clay džak za kolica

 

Look #2 – Avijatičarske avanture

Za roditelje/mame koje žele taj city-meets-countryside vajb, ova kombinacija smelo uparuje nežni Alcantara materijal sa mekanom vunom. Koristite kožnu torbu za pelene kao glavni detalj, a dodajte kaiševe i kolorno skladne aksesoare za kompletan look. Na ovaj način uspećete da izgledate opako i nežno u isto vreme!

Pure Khaki vunena kapa, Gold Bamboo cucla, Shearling rukaviceAlcantara klipsa za cucle, Alcantara džak za kolica, Shearling biserni pliš pokrivač

 

Look #3 – Urbani u prirodi

Funkcionalnost je ovde ipak na prvom mestu, a to postižemo svetlim jednobojnim komadima koji služe kao baza. Na to dodajemo Nordic Woodland dezen da razigramo celu kombinaciju. Džak za kolica u dezenu Lily White poslužiće vam kao neutralno platno koje možete dodatno obogatiti detaljima i aksesoarima bez bojazni da će biti previše. Uz ovakav ansambl savršeno se slaže perjana jakna, a vunena kapa je uvek dobra ideja – i stilski i praktično.

Nordic Woodland klipsa za cucle, Off Black prenosiva podloga za presvlačenje, Lilly White vunena kapa, Nordic Woodland biserni pliš pokrivač, Florian the Fox cucla, Black rukavice za kolica

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja