Dobro došli u letnjikovac!

Ćao svete, mi smo Maison D’ete i u našoj kući živi večno leto. 

Leto za nas nije samo godišnje doba, leto je pre svega stanje duha i lakoća koja obuzima celo biće i zato leto želimo da nosimo sa sobom svih 365 dana u godini. 

Naša misija je da u život vaše porodice unesemo kvalitet, radost i optimizam koji sa sobom nose dugi i topli dani odmora – bez obzira na sezonu.

Naši komadi izrađeni su sa puno pažnje od najkvalitetnijeg pamuka i četvoroslojnog muslina. Svi dezeni koje možete pronaći u našoj prodavnici crtani su ručno u našoj radionici a zatim na platno preneti digitalnom eko štampom i netoksičnim bojama. 

U šivenje svakog našeg komada uložen je trud i posvećenost preko 10 stručnjaka koji vole i znaju svoj posao - od dizajnera, preko modelara, do krojača i štampara. 

Ponosni smo na činjenicu da smo vodili računa o svakom, pa i najsitnijem detalju – od prve skice do ušivnih etiketa, da bismo finalno ovog proleća bili spremni da vam predstavimo našu prvu veliku kolekciju.


Spavanje

Čovek trećinu života provede spavajući, zašto onda da to ne radimo na najkvalitetnijim posteljinama? 

Istražite naš puplinski i muslinski program i zaronite u polja jagoda, zvezdane staze i cvetna polja koja zasigurno vode do najslađih snova. 

Maison D’ete komadi pravljeni su tako da budu višenamenski, funkcionalni ali povrh svega i lepi tako da se zaista ističu u svakom prostoru, bila to dečija soba, vaša spavaća soba ili pak dnevni boravak. 

U našem asortimanu, ovaj put pronaći ćete i vreće za spavanje idealne za toplije dane koji stižu, kada beba u njima može da spava lagano obučena bez bojazni od pretopljavanja. 

Novitet su i jastučnice za mega jastuke koje možete smestiti na krevet ali ih koristiti i kao posebno udobnu i mekanu podlogu za igru, izbor je vaš!


Zabava kod kuće i na plaži

Znamo koliko mame i tate vole i cene peškire sa kapuljačom – kada 

ste roditelj praktičnost cenite više od bilo čega i mi to razumemo ☺ Zato smo dizajnirali peškir sa podesivom kapuljačom izrađen od osmoslojnog muslina koji će lako zagrejati i osušiti mališane bilo na plaži ili kod kuće. 

Svaki od peškira ima jedan od naših omiljenih dezena što ih pored praktičnih čini i neodoljivim. 

Njihova dimenzija odgovara deci od najranijeg uzrasta do 6. godine 


Deo leta svuda sa vama

Muslinski prekrivači jedan su od najpopularnijih baby proizvoda na tržištu i to nas nimalo ne čudi. Laki su i mekani, možete ih poneti svuda sa sobom i višenamenski su tako da se kupovina višestruko isplati. Istražite našu ponudu pokrivača u neodoljivim dezenima i izaberite svog favorita. 

 

Mix & Match

Sve naše proizvode možete kombinovati prema dezenu i boji, ali možete se upustiti i u zabavnu mix&match igru jer smo ih dizajnirali imajući u vidu da oni čine deo jedne srodne kolekcije. Uparite jagodice, zvezde i jednobojne musline ili napravite samo svoju kombinaciju.  

 

Istražite celu Maison d'ete kolekciju na linku!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja