Get the Look - SS/22 Zabava pored bazena

Ne znamo za vas, ali ove godine se nadamo da će nas zvati na dosta žurki pored bazena – zato se spremamo na vreme. Spremili smo za vas tri različite kombinacije koje mogu da vas inspirišu kada topli dani uđu na velika vrata. 

Look #1 – Prekookeanski putnik

Deco Turquoise mazilica, Forest Mouse bade mantil, Aqua Turquoise muslin pelena, Forest Mouse klipsa za cucle

Idealan look za kul klince koji vole udobnost pre svega. Sve nijanse plave podsećaju nas na morske dubine i mediteranske gradove poput Pozitana i Portofina. Džentlmen nikad ništa ne prepušta slučaju pa se tako bade mantil podrazumeva kao esencijalna oprema za dan pored vode. Tu je i klipsa koja će u svakom trenutku čuvati cuclu na sigurnom. Ako se iznenada desi pojačana potreba za maženjem, tu je dobro poznata i pouzdana mazilica. Ah, da! Bez pokrivača ne izlazimo iz kuće! To je to, vaš mali prekookeanski putnik je spreman.


Look #2 – Gospođica Srculence

Sweethearts Charlie mazilica, Sweethearts šešir, Sweethearts pončoSweethearts portikla

It girl oprema za vase najmlađe ovog leta! Trendi miks roze i crvene boje predivan je način da se istakne entuzijazam povodom predstojeće sezone. Ipak, ovaj outfit nije samo kul, pre svega štiti vaše dete na suncu. Portikla će uhvatiti svaku kap sladoleda koji se topi, a šeširić čuva glavicu od štetnih sunčevih zraka. Pončo će se postarati da vaše dete uvek bude suvo i ušuškano, ali tako da može slobodno da se kreće. To je na kraju krajeva ipak najvažnije.


Look #3 – Kuliranje na suncu 

Lemon Sprinkles šešir, Lemon Sprinkles cucla, Pure Khaki pamučni pokrivačLemon Sprinkles klipsa za cucle, Sunny Day Yellow pončo

Izađite na sunce i zabavite se! Kombinujte Sunny Day Yellow vibrantnu nijansu sa Pure Khaki smirenijim tonovima za savršen balans. Dodajte tome Lemon Sprinkles i imate pravu pravcatu sunčanu žurku. Pončo u paru sa šeširom baza je za svaki savršen outfit pored bazena i tu nema greške. Pokrivač, cucla i klipsa tu su za svaki mali party intermeco (čitaj: dremku), ipak su to naši mali party početnici 

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja