Bezbedan početak života

Ne postoji ništa slično onim prvim mesecima provedenim sa svojim novorođenčetom, kada su dani ispunjeni maženjem i upoznavanjem. Nova mala osoba, o kojoj treba brinuti i voditi je kroz život, pridružila se vašoj porodici. Ima li nešto važnije? Kolekcija Welcome to the World je specijalno dizajnirana da stvori bezbedno i umirujuće okruženje za vaše dete tokom prvih meseci života, koristeći materijale i simpatične dizajne koji imaju za cilj da minimiziraju naš uticaj na životnu sredinu, za našu planetu i za dobrobit naše dece.

 

 

Cucle od obnovljivih bambusovih vlakana

Naše održive i cenjene cucle od bambusa konačno su nam se pridružile u manjoj formi, pogodnoj za novorođenčad, i ne možemo biti srećniji povodom toga!


Da li ste znali da je bambus održiv usev? Biljka koja brzo raste, kojoj nije potrebno đubrivo, vrlo malo vode i samoregeneriše se iz sopstvenog korena, tako da je ne treba ponovo saditi.


Naša ambicija prilikom dizajniranja ovih cucli bila je da koristimo materijale koji imaju što manje negativnog uticaja na klimu, ali koji su i dalje dovoljno čvrsti da prođu najviše bezbednosne standarde. Da bismo ovo postigli, pomešali smo obnovljiva bambusova vlakna i olefin polimer da bismo stvorili veoma izdržljiv materijal sa manje štetnog uticaja na životnu sredinu od plastike.

 

 

Dugotrajan i izdrživ izbor

Naše nove lagane staklene flašice za hranjenje otporne na ogrebotine, napravljene od borosilikatnog stakla koje može da izdrži temperature od smrzavanja do ključanja, predstavljaju još jedan sjajan primer kako mi, kao kompanija i kao potrošači, možemo favorizovati održive opcije. Izbor izdrživog materijala za flašicu omogućava dugotrajnu upotrebu, smanjuje upotrebu plastike i po prirodi ne sadrži štetne supstance.

 

 

Prirodni materijal

Kada je u pitanju stvaranje pouzdanih i izdrživih proizvoda za mališane, želimo da ih učinimo sigurnim, bez toksina i što prirodnijim. Naše nove antibakterijske glodalice za zube, koje nas približavaju prirodi, napravljene su od brušenog drveta bez ulja ili završnih obrada i tankog pamučnog muslina, što ih čini jednim od proizvoda koji nas približavaju našem cilju zamene tradicionalne plastike biljnim ili recikliranim materijalom.

 

 

Multifunkcionalni proizvodi napravljeni da traju

Održivost je za nas očigledna, nešto što nosimo sa sobom u svemu što radimo. Mi smo strastveni u pronalaženju najboljeg mogućeg materijala za naše proizvode i odlučujemo se za reciklirane materijale i materijale na biljnoj bazi kad god je to moguće. 


Takođe nastojimo da promovišemo i delimo pametne načine za obnavljanje naših multifunkcionalnih proizvoda koji su napravljeni da traju, kako bismo usporili industriju koja se brzo razvija i sprečili nepotrebnu potrošnju materijala. 

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja