Welcome under the sea

Upoznajte naše nove morske prijatelje Jelly i Wally i istražite novi svet pod morem. Znatiželjna meduza i moćni kit će biti uz tebe sve vreme, zato hrabro kreni u nezaboravnu avanturu.

Kupanje sa morskim prijateljima

Sa dragim morskim prijateljima, vreme u vodi dobija potpuno novu dimenziju i toliko je toga što treba da istražite zajedno.

Ovaj mekani duo će se savršeno uklopiti u najlepši deo dana kada se kikoćemo, prskamo i pravimo čudesne stvari od sapunice.

Vreme je za prskanje!

Ove sjajne aktivne igračke za kupanje od neoprena su mekane, lagane za hvatanje i pružaju neverovatnu zabavu mališanima dok se kupaju.

Morski prijatelji Jelly i Wally su uvek razigrani i spremni za vodene aktivnosti. Baš svakog dana!

Senzorne karakteristike će pomoći mališanima da svašta nauče dok se brčkaju. Namočite igračke za kupanje, a zatim ih pustite da pokažu svoje umeće sa prskanjem.

Vreme je za predah!

Svi znamo da se od kupanja naslađe ogladni. Morski prijatelji će ti praviti društvo i za vreme ručka ili najukusnijih užina u hladu.

A ako ste spremni za još jednu morsku avanturu, tu Jelly i Wally će čekaju da zajedno sklopite puzzle.

Mekane muslin pelene ukrašene su takođe sa slatkim morskim duom. Zbog svoje praktičnosti i multifunkcionalnosti, ove pelene su nešto što svaka mama mora da ima pri ruci. Lagane, nežne i sa svakim pranjem postaju još mekše.  

U ovom našem moru mustard boja je tu da pojača meke pastelne nijanse. Pelene su napravljene od 100% OekoTex sertifikovanog pamuka. 

Celu Sea friends kolekciju pogledajte OVDE!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja