Torbe za cool mališane

Predstavljamo vam nove torbe sa reflektivnim Elphee printom koje su odlične za predškolarce, ali i za razne avanture.

Spakujte opremu mališana u praktičan i zabavan ranac, gym ili roll-top torbu i spremni su za polazak. Pogodne su i za kutije za ručak, igračke ili rezervnu odeću.

PET boce se recikliraju za proizvodnju spoljne tkanine i unutrašnje postave torbe. Površina koja je meka i izdržljiva otporna je na sve vremenske uslove i održaće stvari vaših mališana suvim ako ih zadesi kiša.

Dečiji ranac

Ranac je savršena svakodnevna torba za mališane – ima dovoljno prostora za kutije za ručak, knjige, igračke ili rezervnu odeću. Ima jednu glavnu pregradu i praktični tag gde možete upisati ime deteta.

Ranac ima interesantan reflektivni Elphee print. Podesivi remeni za ramena i grudni koš dobro održavaju ravnotežu. Vodootporan patentni zatvarač i površina čine ranac otpornim na sve vremenske uslove. Sladak i zgodan ranac savršen je za sve uzraste.

11 PET boca je reciklirano prilikom izrade ranca. Dostupno u roze, plavoj i sivoj boji.

Roll-top torba

Ova torba je ključni dodatak kada ste u pokretu. Pogodna je za rezervnu odeću, igračke ili kutije za ručak i ima cool Elphee print i praktični tag za upisivanje imena.

Roll-top torba ima lako dostupan gornji otvor. Razmotajte je da podesite veličinu i osigurajte je kopčom. Vodootporna površina i šavovi čine ovu torbu praktičnom i spremnom za svaki izlet.

9 PET boca je reciklirano prilikom proizvodnje Roll-top torbe. Dostupno u roze, plavoj i sivoj boji.

Gym torba

Ova torba je idealna za nošenje igračaka, rezervne odeće i za sportske aktivnosti. Vodootporna površina i šavovi čine je praktičnom za bilo kakvu avanturu.

9 PET boca je reciklirano prilikom njene izrade. Dostupno u roze, plavoj i sivoj boji.

Ove cool torbe dostupne su na našem shopu!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja