Savršen rođendanski poklon prema uzrastu

Da li često imate glavobolje oko rođendanskih poklona za mališane? Ponekad mislite da je nešto lepo, ali se pitate da li je dovoljno praktično? Ili jednostavno ne znate šta im je potrebno u ovom dobu u kojem su sad? Voleli biste da imate neku pouzdanu preporuku? E pa došli ste na pravo mesto! Potrudili smo se da izdvojimo nekoliko sjajnih rođendanskih poklona i to prema uzrastima.

Pokloni za novorođenčad

Za novorođenčad je najbitnije da se osećaju ugodno, sigurno i kao kod kuće. A upravo to će učiniti one male stvari koje ih ušuškavaju poput peškira sa kapuljačom za najprijatniji osećaj posle kupanja.

Ili možda mazilice? Mekane i nežne prve igračke koje pružaju zagrljaj kad god ti je potreban.

Cucle i klipse za novorođenčad su takođe detalj koji će oduševiti sve nove roditelje.

Pokloni za uzrast od 1 godine

Tu oko prve godine, svi mališani postaju pravi istraživači. Oni su veoma radoznali i vole da otkrivaju svet oko sebe, nove osećaje, mirise i ukuse. Savršena pratnja na tom putu je svakako odgovarajuća portikla, jer omogućava bezbrižno ispoljavanje kreativnosti, a i manje nereda za mamu. :)

Takođe, udobne i sigurne podloge su savršen poklon za ovaj uzrast kada igri nema kraja i kada je sve toliko zanimljivo.

Pokloni za uzrast od 2 godine

Sa dve godine počinje prava avantura! Igra postaje veoma zanimljiva, a polako se već nazire i naš karakter. I baš tada je vreme da odabereš omiljenog drugara koji će te u potpunosti razumeti. Svaki snuggle prijatelj ima jedinstven karakter i detalje koje ćete obožavati.

Korpe za igračke su takođe savršen poklon za ovaj uzrast, jer svi ti prijatelji moraju imati adekvatan dom, zar ne? :)

Pokloni za uzrast od 3 godine

Kada glavna zvezda vaše porodice napuni tri godine, spoljni svet postaje veoma primamljiv jer nudi toooliko mogućnosti. Uz malo mašte, bašta postaje velika šuma, a pesak se pretvara u dvorac. Na tom čudesnom putu, odgovarajući ranac i termos boca će biti pravi saputnici.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja