Shop The Look – Izdanje proleće/leto 2024

Pozdravimo proleće i pripemimo se za letnje raspoloženje uz tri nove kreativne kombinacije Elodie aksesoara. Predstavljamo vam upečatljive kombinacije, savršen plažni asortiman i zapanjujući gradski stil!

Rozikasta raskoš

Nijanse roze boje susreću se sa šik "Blue Garden" dizajnom u ovom neverovatnom letnjem setu. Kombinacije boja su idealno usklađene, stvarajući moderan izgled koji definitivno privlači pažnju! Stavite naočare za sunce i spremni ste!

Okeanska svežina

Zaputite se na plažu u svom najboljem izdanju! Ovaj set kombinuje već poznate plažne dodatke gde se nov "Bermuda Blue" susreće sa toplim i sanjivim "Pure Khaki" dizajnom. Nabavite prugasti suncobran i dodajte par elegantnih sandala kako biste upotpunili pravi sicilijanski izgled.

Elegantna jednostavnost

Šetnje velikim gradom uz ove vanvremenske i stilske kombinacije boja nateraće sve oko vas da se zapitaju imate li ličnog stilistu. "White Boucle" dizajn ističe se u crno-beloj temi, stvarajući elegantan i promišljen gradski stil. Dodajte i par cool mokasina kako biste upotpunili vajb!

 

Istražite sve Elodie Details proizvode na puritybox.rs

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja