Elodie Details Dalmatians kolekcija 2024

Predstavljamo Dalmatians 2024 kolekciju

U drugoj seriji proizvoda za 2024. sezonu, Elodie Details donosi nove, sveže i divne šare "Dalmatian Dots" i "Darling Dalmatians" koje su primenjene na nekim od njihovih najpopularnijih proizvoda za bebe. Uz prelepe nijanse proleća, kreirali su novu paletu boja koja predstavlja ton cele kolekcije.

Među novitetima tu je i "Binky Boom" cucla u obliku cveta - jedan od istaknutih proizvoda ove prolećne kolekcije. Uz to, ove sezone nastavili su dizajnersko putovanje sa zanosnim dezenima i oblicima školjke.

 

Proleće koje cveta uz Binky Bloom

Naša nova miljenica ovog proleća je Binky Bloom - najlepša cucla koju ste ikada videli!

Binky Bloom ima oblik cveta koji je jedinstven za Elodie dolazi u nijansama koje se lako uklapaju sa drugim dodacima iz asortimana.

Ima simetričnu silikonsku cuclu i pogodna je za bebe starije od 3 meseca. Sadrži tri rupe za ventilaciju i ne sadrži štetne supstance poput BPA, ftalata i PVC-a.

 

Još zabavniji kupanjac!

Kupanje = zabava! Predstavljamo tri nova ponča u kremastim prolećnim bojama i jedan novi peškir sa kapuljačom sa posebno zabavnim dezenom, pogodite kojim?

Asortiman za kupanje nikada nije izgledao ovako dobro! Prepustite se Elodie širokoj ponudi elegantnih bebi dodataka ipronađite svoj novi omiljeni!

 

Dalmatians print je zaista očaravajuć. Do sad smo imali mnogo tačkastih printova i svi su bili veoma voljeni. Ali ovaj je zaista najbolji do sad. Divan je za kombinovanje sa novim nijansama boja koje predstavljamo.

Linda Sätterström, Creative Director and Founder at Elodie

 

Mazilice u prelepim novim bojama!

Najbolji prijatelj svakog mališana se veličanstveno vraća u novih pet divnih nijansi. Koju god boju tražili, imamo je.

Mazilica je jedan od najvoljenijih Elodie proizvoda. Savršendrugar za udobne dremke i igre tokom dana. Kombinujte ih sadrugim dodacima iz Elodie kolekcije kako biste napravili divnesetove koje ćete ili pokloniti nekome ili, pak, zadržati za sebe!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja