Predstavljamo vam pametnu i udobnu prenosivu kolevku

Najnoviji član naše MONDO ekipe je simpatična i korisna kolevka za bebe - Carry Cot. Želeli su da sva norovođenčad uživaju u bezbrižnom i radosnom iskustvu uz Elodie MONDO kolica, pa su dizajnirali ovu bezbednu i udobnu kolevku. Omogućava vama i vašoj porodici da koristite samo jedna kolica od trenutka rođenja dok vaše dete više ne želi ili ne treba da bude u kolevki - čineći MONDO kolica vašim jednim i jedinim izborom!

 

MONDO kolica su svestrana kolica koja su savršen spoj lepog i korisnog. Uživajte u izuzetnoj udobnosti šetnje, dodatnom prostoru za odlaganje i pametnim rešenjima koja će vaše avanture učiniti lakim, bilo da vi i vaša beba putujete u novi grad, istražujete novi park ili jednostavno zadremate u dnevnoj šetnji.

Vaš pouzdan MONDO saputnik ima svu dodatnu opremu koja vam je potrebna. Okvir je podesiv za upotrebu sa autosedištem, sedištem za sedenje ili spavanje za malu decu, i prenosivom kolevkom za novorođenčad.

Kada su dizajnirali nosiljku, uzeli su u obzir sve, od bezbednosti i udobnosti vaše bebe, do toga kako žele da se osećate u šetnji gradom. Osim što izgleda moderno i šik, dečija kolevka je napravljena od recikliranog materijala sa UV 50+ zaštitom od sunca i ima ugrađeni ventilacioni otvor i pametni štitnik od vetra, a sve to u nameri da obezbedi najbolje iskustvo za vas i vašu bebu.

„Dizajnirali smo prenosivu kolevku više od godinu dana i veoma sam ponosna što sam je konačno pokazala svetu. To čini MONDO vašim jednim i jedinim!“
— Linda Sätterström, kreativni direktor i osnivač kompanije Elodie

Elodie Details MONDO Black prenosiva kolevka za kolica

Prenosiva kolevka dolazi u sofisticiranoj crnoj boji i bež nijansi koju zovemo “Moonshell”, što vam omogućava da odaberete boju koja najviše odgovara vama i vašem stilu. Uživajte u šetnji!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja