Dobro ti stoji MONDO!

Carry Cot – dobro došao u porodicu!

Najnoviji član Elodie Mondo sveta je predivna i isto toliko korisna prenosiva kolevka – Carry Cot. 

Ideja iza ove kolevke je da i novorođene veknice mogu da uživaju u vožnji Mondom od prvog dana, zato je Carry Cot dizajniran da bude moderan, prilagodljiv, siguran i na kraju – ušuškan, od prvog dana! Zaključno sa ovim dodatkom, Mondo kolica postaju one and only kolica, jedina koja će vam trebati, od rođenja preko prvih koraka do trenutka kada vašem mališanu više neće biti potrebna vožnja. 

ONE AND ONLY

Mondo su prilagodljiva kolica koja su jednako lepa i funkcionalna. Uživaćete u komfornim šetnjama, ekstra prostoru za odlaganje i pametnim rešenjima i dodacima koji će svaku vašu avanturu učiniti lakšom i lepšom, bilo da putujete van grada, istražujete lokalni park ili idete u klasičnu svakodnevnu šetnju po kraju.

SVE U JEDNOM

Vaš verni pratilac MONDO ima mogućnost nadograđivanja svim dodacima koji vam mogu zatrebati. Okvir je prilagodljiv tako da ga možete koristiti i za auto sedište, klasično Sit or Sleep sedište za todlere, kao i Carry Cot kolevku za novorođenčad. Pored toga, Elodie asortiman sadrži pregršt aksesoara koji će vaše Mondo iskustvo zasigurno podići na viši nivo. Tu su: podloge za kolica, prekrivači za kišu, kopče za kolica, branik, rukavice za zimu...

 

SREĆNA BEBA + STAJLIŠ MAMA

Pri kreiranju Carry Cot kolevke u obzir uzete su sve stavke u obzir – od sigurnosti i komfora bebe do toga kako se vi osećate dok šetate gradom gurajući ova kolica. Pored toga što izgleda moderno i vanvremenski, Carry Cot kolevka izrađena je od recikliranih materijala, sa zaštitom od sunca UV 50+, a sadrži i ugrađeni filter vazduha kao i zaštitu od vetra – sve to za najlaganije iskustvo koje možete imati tokom prvih zajedničkih šetnji!


Ova moćna kolevka dolazi u dve boje – klasičnoj crnoj boji, kao i bež nijansi “Moonshell”, na vama je da izaberete onu koja se najbolje uklapa u vaš svakodnevni stil.

 

Uživajte u šetnji!

 

Da li ste već videli novu Elodie kolekciju? Pratite link i obojite ovo proleće.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja