Pokloni za rođendan

Da li imate problema sa odabirom poklona za rođendan vašeg mališana? Možda se mučite sa pronalaženjem poklona koji je praktičan? Ili možda jednostavno nemate pojma šta bi malcu moglo zatrebati u ovom periodu i dobro bi vam došle pouzdane preporuke? Ne tražite dalje – kod nas ćete pronaći nekoliko lepih rođendanskih poklona za novorođenče, jednogodišnjaka, dvogodišnjaka i trogodišnjaka.

Pokloni za novorođenče

Kada je novorođenče u pitanju, jako je važno da detetu bude udobno i da se oseća sigurno. Male stvari poput mazilice, peškira sa kapuljačom za uživanje nakon kupanja i preslatkih cucli mogu izazvati to dodatno uzbuđenje i kod novopečenih roditelja i kod prinove.

Elodie Details Bo Mineral Green mazilica, Elodie Details Happiness is born cucla za novorođenčad, Elodie Details Mineral Green peškir sa kapuljačom

Pokloni za jednogodišnjaka

Jednogodišnjak je mali istraživač, jako je znatiželjan i neprestano otkriva nove stvari, ukuse i teksture. Savršena pratnja za njegova istraživanja su preslatki pribor za jelo i portikle finog dizajna, mini ranac za prvi dan polaska u predškolsko i klipsa za cuclu koja će pomoći mališanu da mu se cucla ne zagubi dok istražuje.

 

Elodie Details Meadow Blossom portikla, Elodie Details Antique Silver dečiji pribor za jelo, Elodie Details Mineral Green ranac

Pokloni za dvogodišnjaka

Sa dve godine već je vreme za avanturu, igru i početak pronalaženja svog glasa i identiteta. Osnovne stvari za uzbudljivu i pomalo krivudavu vožnju su preslatka platnena igračka i šešir sa zaštitnim faktorom za vaše duge šetnje do i od igrališta.

Elodie Details House of Elodie Snuggle kućica, Elodie Details Alcantara mazilica, Elodie Details Tender Blue Dew šešir

Pokloni za trogodišnjaka

Kada mala zvezda napuni tri godine, spoljni svet mu pruža beskrajne mogućnosti za zabavu. Vrt postaje prostrana šuma sa primesom fantazije, a peščana plaža postaje dobar temelj za građenje zamaka. Mini ranac je vrlo koristan kao podrška zabavnim avanturama na otvorenom. Da bi kod kuće sve igračke bile na okupu, StoreMyStuff je savršen dodatak za dečju sobu.

Elodie Details Moonshell korpa za odlaganje, Elodie Details House of Elodie stalak za odeću, Elodie Details Tender Blue ranac

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja