Pokloni za baby shower

Ko još ne voli da ide na baby shower? To je savršena prilika da se divite budućoj mami, obasipate je poklonima i proslavite početak novog malog života. Za vas smo pripremili nekoliko savršenih poklona koji će dobro doći i mami, ali i novorođenčetu.

Ljupka mazilica

Mazilica je sjajan poklon za ovu priliku. To je nešto između pokrivača i plišane životinje u obliku slatkog zeke. Mali savet za mamu je da mazilicu drži u svom krevetu pre termina porođaja, kako bi mirisala na roditelje i učinila da se novorođenče oseti sigurno i ušuškano.

Elodie Details Amber Apricot mazilica, Elodie Details Sweet Honey Harry mazilica.

Za novopečene roditelje

Beba s pravom dobija najviše pažnje na baby shower-u, ali ne smemo zaboraviti na mamu i tatu; i njima je potrebno malo ugađanja. Iznenadite ih jednom od naših torbi za presvlačenje koja će im olakšati život. Sve torbe imaju vrlo lep dizajn i, nakon što dete preraste pelene, mama u njima može nositi opremu za teretanu ili ih koristiti kao torbu za posao. Takođe nudimo širok spektar opreme za kolica koja štede vreme svakog roditelja, verujte nam na reč!

Elodie Details soft shell Monogram print torbaElodie Details Alcantara neseser.

Udobni pokrivači

Imamo širok asortiman visokokvalitetnih pokrivača od različitog materijala u zavisnosti od godišnjeg doba. Naši pokrivači od muslina i mekanog pamuka prilično su popularni za novorođenčad, a vuneni i biserni pliš pokrivači su jako mekani i topli. Koji god da odaberete, ne možete pogrešiti.

Elodie Details Mineral Green vuneni pleteni pokrivačElodie Details Winter Sunset biserni pliš pokrivač, Elodie Details Forest Mouse mekani pamučni pokrivač.

House of Elodie

Dizajniran kako bi se uštedeo materijal, House of Elodie je 3-u-1 proizvod - vrhunska teretana za bebe, snuggle kućica i stalak za odeću. Ovaj jedinstveni višenamenski proizvod može postati tri sasvim različita proizvoda u zavisnosti od toga kako želite da kombinujete drvene okvire. Kako beba odrasta, House of Elodie se može transformisati tako da odgovara njenim trenutnim potrebama. To je jako dobar i kreativan poklon koji će dete rado koristiti dugi niz godina.

House of Elodie baby gymHouse of Elodie stalak za odećuHouse of Elodie Snuggle kućicaHouse of Elodie igračke za baby gym.

Elegantne portikle za bebe

Naše pametno dizajnirane portikle za bebe sprečavaju da se dete isfleka dok uči da jede čvrstu hranu. I ne samo to – portikle su jako lepe, prava kombinacija modernog i funkcionalnog. Dolaze u dva različita dizajna - sa ili bez rukava.

Elodie Details Vanilla White portiklaElodie Details Amber Apricot portiklaElodie Details Tender Blue Bunny portiklaElodie Details Stone Silver portikla.

Džakovi za kolica

Ako tražite poklon sa ‘wow’ faktorom - ne tražite dalje. Džak za kolica je velikodušan i promišljen poklon koji osigurava da će mama biti spremna za bebinu prvu zimu. Imamo širok izbor različitih modela koji su pažljivo dizajnirani do najsitnijih detalja. Svi naši džakovi su univerzalni i kompatibilni sa svim kolicima.

 

ELODIE Elodie Details Marble Grey džak za kolicaELODIE Elodie Details Faded Rose džak za kolicaELODIE Elodie Details Midnight Eye džak za kolicaElodie Details Wild Paris džak za kolica.

Sve je u detaljima

Divno je imati odgovarajuću cuclu i klipsu za cuclu visokog kvaliteta i dizajna kada beba stigne na svet. To su sitni, ali originalni detalji koji će sigurno izmamiti osmeh na mamino lice. Imamo širok izbor cucli od ortodontskog silikona, što preporučuju i stomatolozi.

Elodie Details Meadow Flower cucla za novorođenčadElodie Details Hazy Jade Max cucla za novorođenčadElodie Details Meadow Flower klipsa za cucleElodie Details Hazy Jade drvena klipsa za cucle.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja