Pokloni za novorođenče

Dolazak bebe

Savršeni pokloni koje možete dati neposredno pre nego što se beba rodi ili u danima nakon toga, su udobni, mekani i topli predmeti koji će stvoriti bezbedno i prijatno okruženje. Neki od naših omiljenih proizvoda za prve trenutke van maminog stomaka su pokrivači, mekane kape za novorođenče i udobne mazilice.

Da li ste znali da je pamučna kapica jedna od prvih stvari koje će vam trebati kada se beba rodi, jer je važno da njenoj glavici bude toplo?

Mineral Green Bonnet kapa, Pure Khaki vuneni pleteni pokrivač, Blushing Pink Bonnet kapa, Mazilica Bo Mineral Green

 

U ponudi takođe imamo širok izbor visokokvalitetnih pokrivača u različitim dezenima i materijalima, u zavisnosti od godišnjeg doba. Naši muslinski i mekani pamučni pokrivači su proizvodi savršeni za hranjenje i udobno spavanje.

Naši vuneni pleteni i biserni plišani pokrivači su must have za šetnje na otvorenom. Koji god stil da preferirate, ne možete pogrešiti sa udobnim pokrivačem u koji će se beba ušuškati.

Još jedan favorit kod beba su naše mazilice - životinje u obliku slatkog zeke. Mali savet za roditelje je da drže mazilice u krevecu pre porođaja, kako bi upile miris roditelja i da bi se novorođenče osećalo sigurno i bezbedno.

 

Pokloni za dobrodošlicu kući

Kada nova porodica stigne kući, to je početak duge avanture, ispunjene magičnim trenucima. Imamo proizvode koji mogu još više da poboljšaju ove trenutke, kao što su luksuzni peškiri sa kapuljačom koji će prigrliti bebu nakon njenog prvog kupanja (naši imaju najslađe male zečje uši), tople pokrivače i možda teretanu za bebe koja će joj odvlačiti pažnju dok se majka kupa ili priprema hranu. Naša teretana za bebe je multifunkcionalna i može se brzo pretvoriti u kućicu za skrivanje ili stalak za odeću.

Naši pleteni pokrivači idealni su za nove članove porodice. Prozračna tkanina daje pokrivaču udoban, mekan i lagan osećaj, a pametan dizajn zadržava vazduh, kako bi vašoj bebi bilo toplo zimi, a prijatno leti. Zahvaljujući prozračnosti materijala, pokrivači  nisu teški i lako se kombinuju sa drugim pokrivačima kada je to potrebno, u zavisnosti od spoljašnje temperature.

Ove male lepotice su spas kada izbiju prvi zubi, a bebine desni bole ili svrbe. Naše glodalice za zube su dizajnirane tako da ih mališani žvaću kako bi ublažili bol. Drveni prsten je po prirodi antibakterijski, ne puca i nije toksičan. A slatke male uši su napravljene od tanke pamučne tkanine od muslina koje će mali prsti voleti da hvataju i igraju se sa njima.

House of Elodie igračke za baby gym, House of Elodie Baby Gym - Dark Wood, Pure Khaki glodalica 

 

Pokloni za decu koja vole da jedu, a i njihove roditelje...

Za mališane koji su željni da sami počnu da jedu, mali set za jelo je pravi izbor. Spojite održivu i laganu staklenu bočicu za hranjenje sa praktično nelomljivim setom koji sadrži kašiku i silikonsku činiju bez BPA koja se lepi za bilo koju površinu i sprečava prosipanje hrane. Ovo je takože odličan poklon za roditelje koji ne uživaju u ribanju poda. Setovi dolaze u četiri različite nijanse koje će se savršeno uklopiti sa drugim posuđem.

Vanilla White set salveta, Mineral Green staklena flašica za hranjenje, Blushing Pink silikonski set za jelo, Meadow Blossom Bamboo muslin pelena

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja