Predstavljamo vam Poolside Playtime kolekciju

Zabava pored bazena

Predstavljamo vam Poolside Playtime – šarenoliku kolekciju savršenu za leto koje ćemo provesti pored bazena. Kolekcija je inspirisana flamingosima i bombonama i obiluje bojama i dezenima koji će vam zasigurno izmamiti osmeh.

 

Ludi za bojama

Ovog leta plan je da se što više zabavljamo i uživamo u suncu – naravno, uz maksimalnu zaštitu! Zato je ova Elodie kolekcija prepuna komada u kojima će mališani izgledati tako kul u plićaku :)

Takođe, nikada nije bilo lakše da uočite svoje dete na bazenu – zahvaljujući jarkim bojama koje prosto sijaju na suncu!

 

Omiljene portikle

Nije nikakva tajna da svi obožavaju Elodie portikle! I one ovaj put dolaze u predivnim bojama i dezenima! Pored toga što izgledaju preslatko, pronaći ćete ih u različitim krojevima i modelima, sa džepovima koji će lako uhvatiti sve kapljice sladoleda koji se topi!

Izrađene su od vodootpornog materijala koji je dovoljno prebrisati nakon korišćenja i koji se suši momentalno tako da nema brige oko ulaska u bazen :) Materijal je fleksibilan i lagan pa ćete ih lako spakovati i poneti sa sobom bilo gde ovog leta.

 

Najmekši zagrljaj

Kada govorimo o bazenu, peškiri su visoko na listi prioriteta! Elodie peškiri sa kapuljačom već dugo su must have za plažu i kupanje, a sada dolaze u još predivnih boja i dezena spremni da se uklope u vaš letnji stil i raspoloženje!

Kupatilskoj družini pridružuju se i novi, super upijajući bade mantili i pončo ogrtači napravljeni od mekanog pamuka. 

Na vama je samo da izaberete – lagani pončo koji dozvoljava da se vaše dete potpuno nesmetano kreće ili luksuzni mekani bade mantil za osećaj topline i udobnosti nakon kupanja.

"Složićemo se da svetu treba više boje. Pink, crvena, i jarko žuta prizvaće sunce ove sezone!” - Linda Sätterström, Creative Director and Founder 

 

Kul na suncu

Sunce je super, ali zaštita od sunca je još bolja i važnija! Mi preporučujemo spf 50 svaki dan na suncu, ali razumemo da konstantno brčkanje u vodi može da umanji efektnost faktora i zato je bitno da mališani na glavicama imaju i šešir. 

Koristite šešire kao zaštitu od sunca za lice, glavu i vrat. Ne brinite o kupanju sa šeširom, mokar šeširić je jedan od dobrih načina da zadržite “hladnu glavu” :) 

Elodie šeširići dolaze u više krojeva i dezena i naravno, u različitim veličinama. U zavisnosti od toga da li više volite bonet stil, klasičan šeširić, veću zaštitu za vrat ili bucket kapicu – imamo sve opcije!

 

Omiljene cucle

Nakon dugog dana na suncu, kvalitetna dremka je uvek iza ugla :) Napravite diy šatorčić od peškira i bade mantila i ne zaboravite naše voljene cucle!

U bojama leta i dezenima koji prate kolekciju, ove cucle se jednostavno čiste i održavaju, a lako ćete ih primetiti ukoliko se izgube u pesku ili bazenu. Ukoliko tražite drugara za maženje za vašeg mališana, ne zaboravite na najnovijeg člana naše mazne družine, Čarlija - uvek raspoložen za zagrljaje!

 

Istražite celu kolekciju na linku!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja