Moderne & funkcionalne: Torbe za pelene koje ćete obožavati

Pelene su za bebe, a torbe za mame! :)

 

Torbe za pelene su nešto što je svakoj mami neophodno, ali zbog čega ne bismo trebali da koristimo bilo koje, već posebno dizajnirane torbe u tu svrhu?

Ako već imate decu, verovatno i sami znate da sve što vam je potrebno od torbe za pelene jeste da se ona može zakačiti na ručku kolica i da u nju može stati sve (ili skoro sve) što vam je potrebno za brzo menjanje pelena kada ste van kuće.

Naravno, ako je torba čvrsta i izdržljiva i ima puno pregrada, to može biti samo prednost koja će vam olakšati upotrebu. Međutim, da li se ona mora toliko razlikovati od regularnih torbi koje svaka žena koristi? Ovo pitanje najčešće postavljaju mame koje pridaju značaj estetici i dezenu.

 

Odgovor je - pa i ne baš! Prilikom dizajniranja torbi za pelene, kompanija Elodie Details je bila inspirisana upravo tom idejom - da to ne budu samo torbe za pelene koje ćete koristiti nekoliko godina. Umesto toga, oni su osmislili divan aksesoar koji ima višestruku primenu i koji možete koristiti i kada vaši mališani prestanu da nose pelene. Ova investicija će vam se dugoročno isplatiti, jer prilikom kupovine jednog proizvoda dobićete kvalitetnu, modernu i funkcionalnu torbu koju možete koristiti u različite svrhe.

Svaka Elodie Details torba za pelene vam može poslužiti i kao radna torba za laptop, praktična je i za porodični vikend ili odlazak u fitnes centar. Mnoge mame su toliko oduševljene njihovim izgledom, da ih rado nose i u večernjim prilikama.

 

Ali to nije sve! Mekana podloga za presvlačenje vam može poslužiti kao jastuče za sedenje kada ste negde napolju i potrebna vam je dodatna toplota i udobnost. Termo pregrade će održati vaš šejk hladnim, ali istovremeno omogućiti i da mleko za bebu ostane toplo.

Ne smemo zaboraviti detalje od prave kože koji su tu da bi torba izgledala puno lepše, ali i da bi trajala duže. Zamislite koliki bi to otpad bio da svaka mama na ovom svetu nakon što beba poraste baci svoju torbu. Akcenat na višestrukoj nameni je jedan od načina na koji kompanija Elodie Details brine o svojoj okolini.

 

Ovo je definitvno mnogo više od torbe za pelene. Sa svojim luksuznim izgledom, verujemo da ćete je koristiti u svim prilikama. Pogodna je za vaše mališane, ali i za vas! Kako god, sigurni smo da ćete obožavati sve njene karakteristike.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja