Kreirajte svoj Elodie look za jesen/zimu

Hladni dani dolaze, tako da nam ponovo treba stilska inspiracija. Bilo da je vaš stil boho, gradski ili vintage, budite sigurni da ćete naći svoju inspiraciju u daljem tekstu.

Urbani šik

Ovaj urbani, veseli stil je pravi izbor za mamu koja želi da se istakne. U pitanju je opušten svakodnevni stil, ali na malo drugačiji način. Uzmite svoje omiljene patike, dugi krzneni kaput, i ukombinujte ih sa Elodie Details MONDO Burned Clay kolicima, Midnight Eye džakom za kolica i Soft Shell Midnight Eye torbom. Na samom kraju. upotpunite svoj izgled nekim od proizvoda sa monogram printom.

Minimalistički stil

Sa ovim stilom ne možete pogrešiti. On kombinuje nijanse sivo-bež i bele boje na izuzetno moderan i šarmantan način. U minimalističkom stilu svaka mama izgleda kul, bez imalo preterivanja. Ukombinujte Gilded Grey torbu i Moonshell kolica i budite sigurne da će se mnogi okretati za vama.

Elegantni rok

Ovaj look kombinuje jednostavnost i eleganciju u duhu rokenrola. Tamnozelena boja u kombinaciji sa kožnim detaljima i veštačkim krznom dobro će izgledati u svakoj prilici. Obucite crnu kožnu jaknu i tome dodajte Rebel Green kolica, torbu u istoj boji, kao i neizostavni Aviator Black džak za kolica.

Boho šik


Ovaj stil je za svaku mamu koja sa lakoćom uspeva da iskombinuje seoski i gradski stil, a da pritom izgleda šik. Uz ovaj look izgledaćete kul, a ipak će vam biti toplo i udobno. Svi naši proizvodi u White Tiger printu sjajno upotpunjuju ovaj izgled, a dobro ćete izgledati i uz par detalja u Burned Clay boji.

Moderni starinski stil

Farmerke, krzno i štavljena koža sačinjavaju ovaj sanjivi look koji nas vraća u prošlost, a istovremeno ostaje moderan. Ovaj jedinstveni stil ima svoju ličnost sam po sebi, a tu ličnost ćete najbolje naglasiti uz naš Winter Sunset džak za kolica i pokrivač od bisernog pliša.

 

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja