Najbolji i ujedno korisni pokloni za novopečene roditelje

Išli ste na (možda virtuelni) baby shower, kupili ste poklon, a sada su vaši prijatelji postali roditelji. Bilo bi lepo poslati još neku sitnicu kada se svi vrate iz bolnice, ali pitanje je šta.

Baloni su divni, cveće je sjajno, ali ipak treba pronaći poklon koji će vašim prijateljima biti od velike koristi. Između hranjenja i presvlačenja mališana, roditelji ponekad zaborave na osnovne potrebe poput hrane, odlaska u nabavku, ispijanja prve jutarnje kafe itd. Vaš poklon bi trebao da im pomogne pri uklanjanju nagomilanog stresa iz prvih nekoliko nedelja nakon povratka iz porodilišta, tako da novopečeni roditelji mogu provoditi vreme fokusirajući se na novi centar svog sveta.

Dostava hrane

Malo je stvari koje nas mogu pripremiti za ulogu roditelja. Divno je, korisno i ... iscrpljujuće. Ako ne moramo da razmišljamo o kuvanju, već poručimo kućnu dostavu, možemo sebe spasiti ogromne količine stresa. Obradujte svoje prijatelje i poručite im nešto ukusno što će ulepšati i ujedno olakšati njihov dan kod kuće.

Osnovne potrebe

Kofein i vino su uvek najbolji pokloni za novopečene roditelje, a nešto što je teško prosuti je uvek dobra ideja. Uz to naravno ide i set preslatkih šolja ili vinskih čaša.

Luksuzni aksesoari

Kada beba dođe, nalaženje vremena za spavanje ili makar kratku dremku može biti skoro pa nemoguće. Stoga će ovi luksuzni proizvodi za dom vašim prijateljima biti preko potrebni.

La Siesta Flora Chocolate – Kingsize klasična ljuljaška od organskog pamuka

Izuzetno velika porodična ljuljaška Flora Chocolate napravljena je od organskog
pamuka i sertifikovana od strane GOTS-a. Ova ljuljaška vrhunskog kvaliteta ima jedinstven dizajn tkanja i nudi nenadmašnu udobnost. Izuzetno je velika, a organski pamuk je predivno mekan na dodir. Tradicionalno ružno pletenje kanapa je jedna od njenih najvećih kvaliteta. Veliki broj kanapa za vešanje obezbeđuje optimalnu raspodelu težine, neverovatnu udobnost i dugotrajnost. Ojačani rubovi čine materijal veoma otpornim na kidanje.

House Doctor madrac Field

Cool i elegantan madrac od House Doctor-a stvoren je za udobno izležavanje. Koristite ga na ležaljci ili kauču. Napravljen je od 100% pamuka, dolazi u predivnoj sivoj boji i savršeno se uklapa u svaki dom. Možete namotati dušek tako da ne zauzima puno prostora, zbog čega je odličan za putovanja.

House Doctor pokrivač

Mekani prekrivači su uvek popularni i korisni jer se mogu koristiti bilo gde u kući, posebno za stvaranje prijatne i tople atmosfere. Pokrivač dolazi u prekrasnoj ljubičastoj ili teget boji sa zapanjujućom teksturom i prekrasan je dodatak bilo kojoj vrsti dekora.

Mali znak pažnje i za bebu

Bez obzira na to što su ubeđeni da su sve kupili, kada beba stigne, novopečeni
roditelji će shvatiti šta im to još treba. Evo nekoliko stvari koje će biti korisne bez obzira da li im je ovo prvo ili četvrto dete.

Elodie Details prenosiva podloga za presvlačenje

Za brzo menjanje pelena u pokretu. Dizajnirane sa frotirskim tkaninama koje se mogu ukloniti i oprati, kao i sa pametnim džepovima za pelene, kreme i maramice za bebe.

Done by Deer džak za spavanje

Mekana vreća za spavanje daće svu udobnost i toplotu mališanima koja im je potrebna dok spavaju. Nema više briga za otkrivanje noću. YKK sigurnosni patent rajfešlus omogućava lako oblačenje i menjanje pelena bez stresa. Prostrano na dnu, kako bi mališani imali prostora za slobodno kretanje. Veličina oko ruku se može podesiti pomoću zgodnih podešivača.

Sophie la girafe Il était une fois set pelena 4 kom

Sophie la girafe pelene su važan dodatak u dečijem ormariću. Mogu se koristiti za jelo, za pokrivanje leti, za zaštitu od sunca u kolicima... Dovoljno mekane za bebinu kožu, a vrlo čvrste i dugotrajne za svakodnevnu upotrebu.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja