Elodie Praznični vodič za poklone

Praznici su se približili, a ako tražite ideje o poklonima koji e izmamiti osmeh na mala lica, imamo ih!

Bilo da ste u potrazi za poklonom koji bi doneo radost vašem todleru ili obradovao novorođenče, u nastavku pronađite naše sjajne predloge!

 

Za male gurmane

Vanilla White set salveta, Matt Gold/Brass dečiji pribor za jelo, Vanilla White portikla

 

Elodie eat kolekcija pravi je izbor za vašeg malog sladokusca. Mališani mogu da ručaju u velikom stilu rame uz rame sa odraslima. Tu je set posuđa, luksuzne kašike u zlatnoj i srebrnoj boji kao i pamučne svečane salvete. Dodajte tome malo prazničnog dekora i božićni praznični ručak je spreman! 

 

Za novorođenčad

Happiness is born cucla za novorodjenčad, Vanilla White klipsa za cucle, Mineral Green peškir sa kapuljačom, Vanilla White mazilica

 

Novo malo čudo je došlo na ovaj svet. Praznici su savršeno vreme da se novorođenčetu pokloni sve što je potrebno za nezaboravne decembarske dane. Luksuzan peškir sa kapuljačom za ušuškavanje nakon kupanja je odlična ideja. Ne zaboravimo mazilice ili odgovarajuću cuclu i kopču – to je uvek pravi izbor.

 

Za todlere

 

Njegov ili njen prvi ranac sigurno će pobrati najbolje reakcije ove sezone. Za avanture sa rancem dobro je imati flašicu za vodu, a tu je i medvedić Billy da pravi društvo malim istraživačima. Elodie ima mnoštvo lepih ali i praktičnih proizvoda koje će vasa deca voleti pa bacite pogled na sve što možete naći na puritybox.rs! 

 

Za roditelje

Soft Shell Rebel Green torba, Minnesota Green vunena kapa, Meadow Blossom prenosiva podloga za presvlačenje, Pure Khaki rukavice za kolica

 

Naravno, deca dobijaju najviše pažnje za vreme praznika i to je normalno! Ali ne zaboravimo na vredne roditelje! Njima će sigurno dobro doći malo dodatne ljubavi. The children rightfully get the most attention at Christmas, but don’t forget about the hard-working mom and dad; they too need a little pampering. Učinite njihov roditeljski život boljim i praktičnijim uz jednu od naših torbi za presvlačenje – torbe koje su dizajnirane da se recikliraju i koriste kao savršena torba za teretanu, kancelariju ili ručna torba kada beba odraste.

Možete im nabaviti i najslađi set odgovarajućih matching kapica – pogledajte izbor na našem sajtu!

Ne zaboravite I na par rukavica za kolica! Rukavice se lako montiraju na ručke kolica pomoću čičak trake i može se reći da nakon toga – nema zime! 

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja