Mondo Concept kolekcija 2023

Predstavljamo vam MONDO Concept kolekciju 2023

MONDO kolica nastavljaju da se kotrljaju ka budućnosti. Izdanja iz 2023. imaju novi „peekaboo prozor“, a ugao sedišta je prilagođen radi poboljšanja udobnosti.

Na kraju, ali svakako ne i najmanje važno – modeli imaju novi jedinstveni izgled. Šasija i točkovi u trendi „Greige“ boji dali su Mondo kolicima izgled koji još jednom pomera granice dizajniranih kolica korak dalje.

Na kraju, Elodie predstavlja i nosiljke carry cot - ne samo u pojedinačnim bojama, već u popularnim dezenima koje toliko volite!

„Kreiranje visokokvalitetnih kolica jedinstvenog izgleda oduvek je bila naša snaga. Sa ovim izdanjem ponosna sam što mogu da kažem da tu ambiciju podižemo na još viši nivo.“
— Linda Satterstrom, kreativna direktorka i osnivačica kompanije Elodie

 

U šetnji sa prijateljima

Nove igračke za kolica dolaze u četiri verzije. Svaka od njih je dizajnirana da odgovara određenom dezenu kolica, kao i svi ostali dodaci za kolica iz našeg širokog asortimana.

 

Biti dobro organizovan je dobar osećaj, a sada dobro i izgleda!

Potpuno crna verzija Elodie Organizer-a postoji već neko vreme i cenjena je zbog svog elegantnog dizajna i pametnih karakteristika. U ovom izdanju Elodie proširuje asortiman sa tri nove pažljivo odabrane boje + zlatni detalji!

 

Pointelle pokrivači

Predstavljamo neverovatno mekano i luksuzno ćebe koje se pod rukom oseća kao kašmir. Ovaj pokrivač čini da se bebe osećaju kao kod kuće u kolicima, ali I u krevetiću ili skoro svuda gde je potrebno nešto mekano i dobro poznato.

 

Nove kišne navlake i udobni jastuci

Kao i uvek kada dođe proleće, tu su potpuno novi dodaci za kolica (koji su vam zaista potrebni) od Elodie. Pametne kišne navlake (koje mogu da služe i kao udobni CosyCushions) sada su dostupni u popularnim printovima Autumn rose i Tidemark drops.

 

 Istražite novu kolekciju na puritybox.rs!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja